|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]() Sve to ide u radni staz.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
@Tiki
kakva su to perspeks vrata? I pitanje za ostale - gde mogu u Beogradu da se nadju te piramidice kojima se oblazu zvucnici? Pozz
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
A to ti je neko staklo koje nije staklo (tačnije akrilno staklo), a opet nije ni pleksiglas!
U suštini... lakši je od stakla i manje lomljiv, pa kao takav pogodniji za izradu providnih dijelova namještaja... Uostalom, pogledaj sam... http://en.wikipedia.org/wiki/Perspex Piramidalne spužvice bi trebao imati neko ko radi "zvučnike u rinfuzu"... Ja sam to ovde uzeo u firmi koja radi mađarske SAL zvučnike. Predstavništvo im je u Subotici, tako da bi morali imati i neku radnju u BG!
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Tiki nemoj da se ljutis, drpio sam ti dizajn za sto
![]() ![]() Bas sam bio razbijao glavu kako da ga napravim i vidim tvoj crtez i pomislim kako je lakse drpiti nego smisliti ![]() ![]() ![]() Evo kako sam ga malo doradio Sutra ide na secenje a posle toga treba da se sastavi, samo sto ce ovaj prirodni biti crn sa "aluminijumskom" ABS trakom. Saljem slike kad bude gotov.
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
Dobro... to će te koštati samo 10% vrijednosti stola! Navratiće moji momci ovih dana!
![]() Pripazi se malo tih kutija na koje si planirao natakariti monitore! Mogle bi prosvirati pa to nikako neće biti ugodno! I vodi računa o simetriji na koju si izgleda zaboravio... ako voliš svoju kičmu...
' 'The Funk' is the space that lives between the notes! ![]() Last edited by Tiki the Boyler; 13-03-2007 at 11:58 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Quote:
Quote:
nego nisam skontao kakve veze ima kichma sa tim... Pozz
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
![]()
Pa ja bih dodao još deset centi i desno pa bio miran!
Ako ti noge budu desno - ekscentar, a monitori tu gdje si ih nacrtao, glava će tražiti centar stereo slike i ići malo "ljevlje"! Noge desno, glava lijevo - kičma tu i tamo! ![]()
![]() |
#8 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
Zato mora da bude dobar sto....
![]() ....Nece da ide direktno na sliku, zasticena je..... ![]() Last edited by Dexxy; 26-09-2007 at 04:55 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Mason
|
![]()
Dexxy, sto ti je prelep! Moracemo da obavimo neke telefonske konsultacije, tj. trbace mi par saveta
![]() ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Za?to ne monitore na stol? | ANITA | Dizajn i konstrukcija studija | 13 | 17-07-2007 06:05 PM |