|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Pro Member
|
![]()
Postoje odredjeni softveri koji su ok. Ne znam, lupam sad... Korg Legacy je po meni dobar vst.
Ali odredjene stvari su josh uvjek nezamnjenjive... Vjeruj mi balthasar.... Ovo sam vec negdje i rekao.... Znaci "ukucam" beat u mpc2000 roger linn..... Za rnb stvar, nebitno sad..... Puuuuu brate, MEGA.... I to od istih kitova koje mogu da ukucam kroz bilo koji softverski drum machine, ali je razlika ooogromna. Ja sam se do tad pitao "Koji je k.... ovim crnjama?" Koliko oni stavljaju kompresije na kicku? Kako ovakav sub? Ovo je 100% ssl od 150.000 eura..... A oni stari cupkaju po masini koja jednostavno ima svoj smek, i sluzi za to cemu sluzi! Ne bi Dr. Dre imao 6 uparenih mpc-ova da mu ne trebaju.. A onda odsviram 3 jebena tona na roland phantom x....... I to legne jedno preko drugog kako softverski jednostavno ne moze. Znaci sa ovom "opremom" koju imamo ja, ti ili vecina ljudi na ovom forumu se ne moze odraditi baaaas ozbiljna produkcija. Mislim produkcija tipa beyonce i slicno...... Svi imamo po komp, poneko recimo uada, par monitora i imamo studio? Nemamo!
aje Last edited by Rhino; 02-03-2007 at 08:35 PM. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
funky synth bass refill | rasa01 | Audio Software | 0 | 22-06-2009 07:46 AM |
omiljeni poly synth za bass | Joyba | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 36 | 20-02-2008 04:52 PM |
Audio Realism Bass Line pitanje | dacko | Audio Software | 6 | 05-09-2005 12:46 PM |
Big synth | Eon | Computer Hardware | 3 | 23-10-2004 09:32 AM |