|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
MAO
|
![]()
inace, mene taj rif ipak vise podseca na "I stand alone" od grupe Godsmacka (na soundtracku za Scorpio King).. btw, kolko sam ja u toku, ovo se ne deklarise kao hc nego neki nu-metal, a za slicne i pitkije varijante obrati se gospodi iz benda Slipknot.. oru oru oru, pa kad zakucaju u neki emo, da se rasplaces
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Senior Member
|
![]()
ja hteo pre par dana da skinem na faksu da malo tamo slusam kad ono cvrc...
i da btw, sudbina je tako htela da ih ja nocas ne miksam (uzivo naravno), bend pre njih uletela murija i prekinula svirku... makar sam miksovao The bottom na tonskoj probi ![]() a dobro si je odradio, svaka ti cast, naravno kada se sve uzme u obzir... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Member
|
![]()
Jeste , upravo tako ide tekst kada gledash neke artworkse, a dok igrash ide samo loop muzike,samo ja nisam imao pojma koja je to grupa....a ko da je vazno
![]() |
#25 |
Senior Member
|
![]()
Thrash metal ljudi se kaže za žanr, ne trash.
Trash znaći smeće, a thrash potpuno drugo(razbijati, udarati, divljati, mahati glavom itd). ![]() The file associated with this link has expired.
![]() |
#26 |
MAO
|
![]()
expajrovao sam i ja.. simultano sam ostao bez pristupa internetu na obe tačke (posao i kuća) tako da evo uskoro kačim ponovo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Moderator
|
![]()
E j$%^&^&*^%ga, link ti je presusio. Da li mozes da ga uploadujes negde da traje malo duze?
Toliko pohvalnih komentara.... zelim da cujem i ja.
![]() |
#28 |
MAO
|
![]()
strpi se molim te par dana, samo da dođem do posla u ponedeljak, nemam fajl kod kuće
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Moderator
|
![]()
Skinuo, preslusao, na prvu loptu jako svidja iako ne slusam ovu vrstu muzike, ali, do dzadza je.
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 5 (0 members and 5 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Brzo pitanje Rode NTK ili K2? | Mitjovan | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 3 | 19-01-2009 11:54 PM |
Ludo i brzo 2 | davormen | Promocija radova | 17 | 17-03-2007 03:41 PM |