|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
ne znam da li je iko igrao Princa od Persije Warrior Within.
The Bottom neverovatno islichno pochinje kao pesma u igrici , kad te juri Dahaka da ti uzme dushu ![]() Isti zvuk gitare , vrlo,vrlo slichna melodija samo malo drugachije kombinacije tonova, prvih 6 tonova - isti, pochinje isto na levom zvuchniku... Ne znam da li je Artur igrao igricu,pa je provalio sllichnost,pa resio da obradi na isti nachin, ili su likovi iz benda mozda tako hteli... Mada sve pesme tog zanra su slichne , nema tu mnogo nekih mogucnosti i kombinacija. Ali ne mislim nishta loshe o bendu , bas naprotiv - veoma ih poshtujem,posebno zato shto su tako mladi.
![]() |
#2 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
MAO
|
![]()
jel expireovao?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
MAO
|
![]()
inace, mene taj rif ipak vise podseca na "I stand alone" od grupe Godsmacka (na soundtracku za Scorpio King).. btw, kolko sam ja u toku, ovo se ne deklarise kao hc nego neki nu-metal, a za slicne i pitkije varijante obrati se gospodi iz benda Slipknot.. oru oru oru, pa kad zakucaju u neki emo, da se rasplaces
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Jeste , upravo tako ide tekst kada gledash neke artworkse, a dok igrash ide samo loop muzike,samo ja nisam imao pojma koja je to grupa....a ko da je vazno
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
ja hteo pre par dana da skinem na faksu da malo tamo slusam kad ono cvrc...
i da btw, sudbina je tako htela da ih ja nocas ne miksam (uzivo naravno), bend pre njih uletela murija i prekinula svirku... makar sam miksovao The bottom na tonskoj probi ![]() a dobro si je odradio, svaka ti cast, naravno kada se sve uzme u obzir... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 4 (0 members and 4 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Brzo pitanje Rode NTK ili K2? | Mitjovan | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 3 | 19-01-2009 11:54 PM |
Ludo i brzo 2 | davormen | Promocija radova | 17 | 17-03-2007 03:41 PM |