|
Dragan Ivanović Bas Maister, Studijski muzičar, aran?er, producent (saradjivao sa Vasil. H Bendom, Mangus, Van Gogh, Ceca, ...trenutno saradjuje sa Bala?evićem, Rambom, Sergejom Ćetkovićem i Strip...snimao bas Nevernim Bebama, Zdravku Čoliću, Van Goghu, Ceci, Regini, Vladi Georgiev, trenutno aktivan i kao DJ (projekat bassystem predstavlja perc.elemente) |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Zanima me tvoj pogled na pristup ve?banju. I to ne samo u nekom čisto tehničkom smislu, već i u smislu rada na sebi kao muzičaru sa svestrano?ću, kulturom(i u muzičkom, i u svakom drugom smislu), i duhovno?ću. Mo?da je previ?e op?irna i apstraktna tema, ali se tiče su?tine kvaliteta muzičara u naj?irem smislu. Ne mogu svi koji znaju isto o teoriji muzike, i koji čak imaju isto i u prstima, da budu podjednako kvalitetni.
Kad bude? imao vremena, i kad bude? raspolo?en, a ti opleti malo po ovim temama, jer se po mojim ubeđenjima iz takvih iskustvenih samosvesnih stvari najvi?e nauči, i sa njima najbolje napreduje. I naravno, ovo je upućeno i svima ostalima koji imaju mi?ljenje. |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
tra?im jednog muzičara iz kraljeva.Molim vas, pomagajte. | supersonic | Pricaonica | 3 | 07-09-2009 05:56 PM |
-= Rumski Muzički Kalkulator - probna verzija =- | ProkDu | Audio Software | 15 | 21-09-2006 06:31 PM |
Vodic kroz kupovinu | peraZdera | Predlozi i sugestije | 5 | 19-09-2005 11:28 AM |