|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#181 |
Pro Member
|
![]()
posto taj manley-tube kafemat? i kolki se ratio, attack i release postavlja za produzeni eKspresso?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#182 | |
Ivan Lekic
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#183 | |
Mason
|
![]() Quote:
![]() Ali... u medjuvremenu smo se prevac i ja sprijateljili, pa on sada veselo sheta po sobi ![]() Nego kad smo vec kod najboljih studija... posto na prolece, a najkasnije leto, selim opremu iz grada u Nisku Banju, posto tamo gradim jednu namensku prostoriju za svoj atelje, zasigurno ce to biti najbolji studio u Niskoj Banji ( ujedno i jedini ![]() ![]() I to je nesto... ![]() Nego... jedno pitanje za Vracha... Kada bi sada radio svoj CD... i kada bi za njega imao adekvatan budzet i bio raspolozen da izvlachis maximum, ali... u Londonu... Koji bi Londonski studio dobio tvoje poverenje i zasto? Jeste malo off topic, ali... zanima me ![]() I unapred te molim da izbegnes objasnjenja tipa "...tamo kuvaju najbolju supu...." ![]()
http://www.facebook.com/idekius Last edited by idekius; 05-02-2007 at 04:15 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Member
|
![]()
Ala ovde vlada ljubomora ..... i o nenormalno.
Ja pre svega nisam nikakav pubertetlija, a to sto ti imas neke psihicke probleme to nije moja stvar. Ako ces da banujes banuj slobodno, i onako ne vidim poentu da vise budem na ovom forumu gde se samo tera jedna strana. Koliko znam to se onda vise i ne zove forum nego zatvor. Prijatno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#185 | |
Mason
|
![]() Quote:
Dobio si opomenu ( i tako je i shvati), jer vec ne znam koji put izigravas padobranca... pogledaj svoj text, pa reci jel' to zaista bilo kakva prezentacija nekog studija???? Pogledaj "Promocije radova", pa potom tamo pogledaj svoj post i razmisli sam koliko je na mestu...
http://www.facebook.com/idekius Last edited by idekius; 05-02-2007 at 06:10 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
VIP Member
|
![]()
Nego... jedno pitanje za Vracha...
Kada bi sada radio svoj CD... i kada bi za njega imao adekvatan budzet i bio raspolozen da izvlachis maximum, ali... u Londonu... Koji bi Londonski studio dobio tvoje poverenje i zasto? Jeste malo off topic, ali... zanima me ![]() I unapred te molim da izbegnes objasnjenja tipa "...tamo kuvaju najbolju supu...." ![]() [/QUOTE] Pre sam se i lozio, dok nisam radio sa nekim ljudima u Strongroom-u, PWL-u, Sarm-u, Maison Rouge-u (zatvoren), Townhouse..itd. I sve je to isti k***c. Svi gledaju na sat (rastezu..) uvlace ti se bulju, itd...A oprema je manje vise ista u svim studijima. SSL, Lexicon, GML, Pro Tools, itd itd.. Posto ne snimam zivi bubanj, potrosio bi deo budzeta da dokupim sta mi treba, pa bi radio kod sebe! Ostatk budzeta bi platio nekom megi u Americi (Tony Masserati, na primer..) da mi izmiksa album , a ja bi sedeo na miksu i krao mu sve fore!!! Posle mi vise niko nebi trebao!! ![]() ![]() A mozda nesto i ostane od budzet za neki cevap na kajmaku!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Member
|
![]()
Ljudi, obožavam vas sve
Ovaj sajt je stvorio u meni izuzetno veliku količinu pozitivne energije i žao mi je što ranije nisam znao za njega (mrzio sam da babram po netu). Pozdrav svima by Cadaverous.
Cadaverous Last edited by Cadaverous; 05-04-2007 at 12:50 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#188 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#189 | |
Mason
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#190 |
Pro Member
|
![]()
Ja sam čuo (na?alost ne vidi se na slikama) da ?eljkov studio ima najbolji mokri čvor u Srbiji, sa studijskim keramičkim pločicama koje se najvi?e cakle u Srbiji i sa najskupljom wc ?oljom (studijskom, akustički obrađenom) u Srbiji. U nju se (prema priči) bacaju najbolje pegle (studijske) u Srbiji, nakon slu?anja muzike u glavnoj sobi ili preteranog konzumiranja osve?avaju?ih napitaka sa velikim procentom alkohola pri čemu zvuk riganja dobija potpuni surround efekat u akustičkom okru?enju toaletne prostorije. Takođe, toalet je tako obrađen da zvuk pljuskanja pitona u keramiku pri vr?enju studijske nu?de ne pravi ni?ta ispod 120 Hz (mada neki ka?u da su mirisne "early reflections" jače izra?ene zbog specifičnog oblika prostorije i nezgodno sme?tenog otvora za provetravanje u dotičnoj prostoriji, pa je preporučljivo povlačiti vodu odmah nakon pitonbacanja. Vodokotlić je specijalno oblo?en zvučnom izolacijom i ugrađen u zid da bi se preventivno sprečilo ula?enje zvukova vodopada u pevačke deonice koje se snimaju u tom trenu u susednoj prostoriji.
Iz wc se direktno mo?e doći do prostorije sa za?titnom opremom, ponajvi?e do uređaja za ga?enje po?ara koji je tu ako ako je pesma previ?e dobra ili ako je mix "too hot" u levelima, kao i svima poznata kaciga koju na? poznati umetnik mora da nosi kad miksa, da se ne bi povredio. Sad to ?to su neki ljubomorni pa im sve smeta, to je druga stvar, ali kvalitet je kvalitet, da se razumemo.
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Shtanc diskova u Srbiji gde? | Jan | Razno | 5 | 23-05-2009 01:16 PM |
Koji je po vama najbolji razglas u zemlji Srbiji | AcaHari | Razno | 29 | 05-08-2008 05:53 AM |
Da li ovo ima da se kupi u Bg ili Srbiji? | Klarinetista | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 10 | 11-01-2008 07:14 PM |
Audix u Srbiji | OFF | Razno | 5 | 05-11-2006 06:50 PM |