|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
MAO
|
![]()
UADov plugin, po tipu limiter, al jako specifičan
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Pro Member
|
![]()
pocela mi se svidjat pjesmica
![]() dobro si ti ovo zgazio al si mrvicu mrvicu ipak pretjerao tamo dolje u dubinama. znas kako znam? kad slusam jako tiho na adamima ima taman basa po mom ukusu, sto znaci da ga ima mrvicu vise ![]() da je ovo jos mrvicu ispolirati produkcijski (ima gresaka...). gitara mi na adamima zvuci jako dobro al mi se vokal ne svidja...ne lezi nekako. ostaje zamjerka jadnim cinelama (pogotovo ride-u) i distorziranju snimka (sto je lako moguce da je zbog mp3 kodera koji ne vole bas ovako nabijene snimke). nego, daj neku preporuku za ovakav tip mjuze posto nikad nisam dovoljnu paznju posvetio HC-u. ps koji je gate na vokalu? Last edited by zvincic; 09-02-2007 at 09:26 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
VIP Member
|
![]()
Nisam slusao (jos) na velikim kutijama, ali na ovim malim (radijskim - koje uvek koristim za proveru mikseva) zvuci super!
Za tako malo vremena, i kratkog sviranja, zvuci mega!! Bas si mu nabo'o sound za taj fazon. Cak sam skoro slusao neki promo CD sa 20-tak pesama tog stila i puno toga mi je zvucalo plasticno i vestacki. Ima energije.. Super, bice nesto od tebe ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Member
|
![]()
za toliko vremena i toliko opreme ovo je extra!!!
svidja mi se kako si gitare odradio... ![]()
![]() |
#15 |
Pro Member
|
![]()
Sa obzirom kako je snimano i koliko si vremena ulo?io, super je ispalo!
![]() |
#16 |
VIP Member
|
![]()
Vrlo dobro!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Senior Member
|
![]()
samo cu reci... au je**teeee....
svaka cast! pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Member
|
![]()
ne znam da li je iko igrao Princa od Persije Warrior Within.
The Bottom neverovatno islichno pochinje kao pesma u igrici , kad te juri Dahaka da ti uzme dushu ![]() Isti zvuk gitare , vrlo,vrlo slichna melodija samo malo drugachije kombinacije tonova, prvih 6 tonova - isti, pochinje isto na levom zvuchniku... Ne znam da li je Artur igrao igricu,pa je provalio sllichnost,pa resio da obradi na isti nachin, ili su likovi iz benda mozda tako hteli... Mada sve pesme tog zanra su slichne , nema tu mnogo nekih mogucnosti i kombinacija. Ali ne mislim nishta loshe o bendu , bas naprotiv - veoma ih poshtujem,posebno zato shto su tako mladi.
![]() |
#19 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
MAO
|
![]()
jel expireovao?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Brzo pitanje Rode NTK ili K2? | Mitjovan | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 3 | 19-01-2009 11:54 PM |
Ludo i brzo 2 | davormen | Promocija radova | 17 | 17-03-2007 03:41 PM |