|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#32 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#33 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() ![]() gomila masina... za svasta nesto... Spucali su one manje difuzore (preko sto komada!!!), za Hammer, za nekoliko dana... pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#34 |
Moderator
|
![]()
Sad možemo pozvati i Stolara Gosta Foruma...
![]() Pa naravno da sam radio od pločastih iverastih materijala! Metal jednostavno ne podnosim u svom radnom prostoru, tako da je to bilo jedino moguće rješenje. I ja sam, Anita, na početku kontao da naručim da mi se izrežu ploče pa da ga sam spojim, ali kada sam sve bacio na papir nije mi palo na pamet da prljam ruke. (btw. U pitanju je firma koja se inače bavi izradom namještaja po mjeri - kuhinje, ormari, stolovi - i njihove nabavne cijene materijala su bar duplo niže nego što ja bilo gdje mogu nabaviti isti. Još kada uzmeš u obzir da na velikim stovarištima, gdje su dobre cijene, prodaju samo ploču u komadu cca 2x3m - na kraju dobiješ sto u samo jednoj boji!) Tvoju ideju opravdavam jedino ako nemaš nikakvog posla narednih petnaestak dana, imaš dovoljno alata, veliku praznu sobu, koju možeš prljati i prašiti do mile volje, i dosadilo ti je da brineš o kancerogenosti raznoraznih materijala (biće prašine ko u priči)... ![]()
![]() |
#35 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ako bude bilo realnog interesovanja... mogu coveka da pitam... nemam nista protiv!!! ![]() pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#36 |
Moderator
|
![]()
Kao što obećah...
Evo ga... STO! ![]() kao što se vidi sa desne strane je nešto mjesta za rekovske sprave. Uskoro ide punjenje! ![]() ![]() Sa lijeve strane je kućište za kućište računara. Recimo da je dobro izolovano... ![]() a pritom i pristojno ohlađeno... ![]() Stolari su to fino sklopili... čak su mi omogućili da se još malo udebljam i napravili fini prostor za stomak u sredini... ![]() a pritom možete vidjeti i koliko ove plastificirane iveraste ploče vole prašinu! ![]() Jel' dosta?
' 'The Funk' is the space that lives between the notes! ![]() Last edited by Tiki the Boyler; 29-01-2007 at 09:17 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Pro Member
|
![]()
Dota
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Pro Member
|
![]()
Posto sam ovde video od jednog clana foruma koji je postavio slike stola koji je napravio i svideo mi se, odlucio sam da ga kontaktiram. Culi smo se i dogovorili da mi napravi sto po mojim idejama. Sada cekam da se napravi i postavicu slike kad bude gotovo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
VIP Member
|
![]()
Tiki - stol je odličan! STvarno dobro izgleda.
Nego, moj je problemčić što zelim policu s klavijaturom na izvlacenje i to onda mijenja koncepciju na način da je ili preširok ili nemam priliku staviti dodatan prostor za druge stvarčice. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Za?to ne monitore na stol? | ANITA | Dizajn i konstrukcija studija | 13 | 17-07-2007 06:05 PM |