| 
 | |||||||
| Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  29-01-2007, 10:36 AM | #1 | 
| Moderator Join Date: Aug 2003 Location: Banja Luka 
				 |  Moj Mali Atelje 

Udarnički se radilo prethodnih mjeseci, pa je došlo vrijeme da konačni izgled svog radnog prostora podijelim sa vama... Jako mi je žao što nisam bio u mogućnosti da fotografišem po fazama, ali mi je ulaganje para u digitalni foto aparat trenutno na poslednjem mjestu. A sinoć ga pozajmih, pa... To otprilike izgleda ovako... (moja prva panoramska fotografija u životu, pa ne zamjerite)...  Iz normalne perspektive...  Pa još jedan čudni ugao... a u pozadini bass trap i akustički tretman bočnog zida...  Detalj (nezavršenog) difuzora... Bogi nemoj da se ježiš na stiropor. To je jedino što mi je dubina džepa (za sad) dopustila - slijedi nanošenje nekoliko slojeva boje za beton tako da će se dosta dobiti na tvrdoći!  Radna površina i monitoring izgledaju otprilike ovako... (stalci još nisu gotovi)  kao što i rek čeka punjenje...  ali su detalji na svom mjestu... A detalji su bitni... Zar ne Anita?    Meni se sad ne izlazi iz kuće...   
				__________________ ' 'The Funk' is the space that lives between the notes!   | 
|   |   | 
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| 
 | 
 | 
|  Similar Threads | ||||
| Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post | 
| Simpatični Mališani? | balthazaar | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 22 | 25-02-2009 10:19 AM | 
| Mali oglasi? | akordeonista | Razno | 31 | 05-03-2008 10:16 AM | 
| Atelje Trag... | perun | Promocija radova | 14 | 06-04-2007 08:03 PM |