|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | ||||
Administrator
|
![]() Quote:
Quote:
Quote:
![]() ![]() Quote:
Nego salu na stranu...PC je mnogo vise od pukog slaganja komponenti koje kupis danas u ducanu a za sat sklopis i instaliras win. Prica postaje jos ozbiljnija kada se radi o namjenskim racunarima. Sve zavisi opet od ozbiljnosti koja se zeli postici u odredjenom poslu (ozbiljnost - profesionalnost). Isto kao sto u formuli 1 bolid ne projektuje i odrzava vozac (on s time nema blage veze, zar ne ![]() Zelim ti srecu u kupovini i izradi. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Moderator
|
![]()
heheh.. hvala.. znam ja da je sklapanje kompa jako zahtevan i zajeban posao.. i ne mozze svako to da radi.. ali ja nekako vishe volim kad sam sklopim neshto.. kakvo god to ispalo na kraju.. ja cu znati shta je u pitanju, i znacu da sam se sam potrudio..
ali to ne znachi da treba da bude govno, zato se i raspitujem.. ![]() ![]() ![]() a ovo za dushana petrovica? ma, to je onaj shto je prodao sve i napravio bar na plazzi.. ![]() pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Administrator
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
VIP Member
|
![]()
Ne bih da shirim prichu oko kucishta, ali mozzda da razmislish o ANTEC kucistima (Antec Sonata recimo). Napajanja su im prva liga, a i kucista su ultra tiha. Mislim da odskora imaju i dealera u BGD-u, potrazzi po netu!
Pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Moderator
|
![]()
hvala puno, dobri ljudi..
![]() aj ja cu vam javiti shta sam uradio.. btw, jel to antec bolje od chiefteca.. josh jedna stvar, ![]() ![]() ![]() poz, i hvala josh jednom.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
matichna plocha...info | Kontaktronik | Computer Hardware | 2 | 23-06-2006 07:03 PM |
UAD-1e (PCI Express) | idekius | DSP forum | 20 | 04-06-2006 03:35 AM |
PCI express na lap-top makinama | OFF | Computer Hardware | 5 | 21-05-2005 11:55 AM |