|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]()
jeste tj nisam sirio stereo jos posto jos tu oko aranzmana ima nesto da se doradi i prosiri a i neki vst-ovi su bukvalno vukli na desnu stranu cini mi se , ionako sam vam dao exportovanu verziju tj gde su vst-ovi bili exportovani u wav zbog ustede cpu-a ali sad sam se vratio u root verziju i gde je razlika u zvuku primetno na bolje ... Hvala na jos jednoj korisnoj informaciji
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Member
|
![]()
Jako lepa i zarazna pesmica.
Naravno ,to je sve sto mogu da ti kazhem. O produkciji me ne pitaj nishta.Treba josh pasulja da jedem!! HAHAHAAHA! |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Pro Member
|
![]()
Slazem se s nekim gore da je mix kao mono, tj, bez uvrede, jos bi dodao da ga skoro i nema..... Opet ima smeka.
Ali s druge strane, svidja mi se kako ti mozak i emocija radi, a to je u sustini i najbitnije zar ne? Slusano na hr624 + dynaudio bm6a (u drugoj sobi) Bolje zvuce na mackie. Ocu reci ne prenosi se zvuk bas kako bi "trebalo". KEEP UP YO' WORK....
![]() |
#14 |
Pro Member
|
![]()
kad namotam drugi zvucnik imacu stereo :]
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Procenat prilikom sklapanja ugovora i zakonska strana? | Shto | Pravna Pitanja | 9 | 11-05-2010 01:21 AM |
Druga strana ugovora...? | OFF | Pravna Pitanja | 10 | 12-02-2010 06:31 PM |