|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
mod?rateur analogue
|
![]()
imam 3 komada gotova. samo ih moram staviti u kuciste i zalemiti neutrike power supply i potove.
sva tri imaju side-chain i thrust filter opciju. jedan sam radio sa THAT zamjenskim VCA chipovima, dva komada sam napravio sa originalnim dBx VCAovima iz 1979. nikako da ulovim vremena da to slozim, ima tip u ljubljani koji prodaje gotov kuciste za 50eur (purusha), i moram mu se javiti. prave, odgovarajuce 5534AN i 5532AN sam morao nabaviti u americi. nigdje u blizini, ni u evropi nije bilo AN verzije , vec samo losija AP, s kojom pretposatvljam isto radi, ali.. nisam htio nista prepustati slucaju. oni jos imaju verziju sa olovom (koja je znantno jeftinija oko dolar), a prodaje se i bezolovna, ali je skupa (oko 4dolara za komad, pa se skupi) 5534AN trebas 4komada, a 5532AN 2 komada. cim spojim postat cu neke testove mp3-e, impresije. Gregor Z (kolega iz Slo) ga koristi, kaze da je mrak prvenstveno na bubnju, sintu, nekim vokalima, i gitarama.. ali da ga nebi bas za stereo mix (doduse on ima THAT verziju). dBx radi puno masnije.. s time da se svi slazu da nema bas 100% originalni sound, vec da je recimo to negdje oko 85 - 90% pravog ssl-a sa 4000-arke. ako i jest tako, ja sam jos uvijek sretan. ![]() pozdrav Franko Panko i Shot, dugo vas ne bijese na forumima.. shot, javi se da dodjes vidjet vokal booth od konoplje ![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
GSSL clone | Patalo | Razno | 4 | 12-05-2009 11:50 PM |
Stereo kompresor ? Stereo reverb ? MS tehnika u masteringu ? | milosjeftic | Audio Software | 10 | 26-03-2005 03:41 PM |