|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#61 |
Member
|
![]()
E kul tek sam sad video ovo. Evo neke ovako sa posla...
Jedna u klubu na Adi, druga u Sarajevu sa prijateljima koje smo upoznali na festivalu..
#62 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Evo mene i moje cure, jesenas u Rijeci...
|
![]() |
![]() |
#63 |
Pro Member
|
![]()
Ja mislim da bigfoot ima vise slika od mene, ali evo izbunarih nesto.
Mada, ne znam ni ovo odakle mi ![]()
#64 |
Administrator
|
![]() Evo jedan combo
![]() S lijeva na desno: dr.Ru, moja malenkost (sada sam nesto mrsaviji), bassystem, boskovic Slikano u samim zacetcima rumskog (imao sam tu negdje sliku sa pure-tom ali je ne mogu naci ) Eh...to su bili dani ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Psiho
|
![]()
Na avataru je moj alter ego
![]() ![]() E sad... ja nemam slika iz studija sa hi tech spravama u pozadini pa chu se posluzhit ovim shto imam. Naprimjer napeta situacija tokom mixa... ![]() ... ili za razliku od toga jedan trenutak opushtanja ![]() ![]() Poneke stvari ipak ne funkcioniraju na nos ![]() ![]() Da imate shto bolju predodzhbu o tome s kime imate posla, evo i najbolji frend koi pomalo i radi uz mene i definitivno je dio "studija" ![]() ![]() ... a evo nas i skupa ![]() ![]() Ali ima u kuchi i par normalnih.... ![]() Sergio & Simba su moi blizanci (ne bi se reklo, ali jesu). Oni su zapravo dusha mog studija i najbitniji dio opreme. I za kraj... ovako izgleda Uchka s mog balkona gotovo svaku vedru vecher tokom 4. mjeseca u godini.... ![]()
#66 |
Member
|
![]()
...
Last edited by submaster; 23-01-2007 at 01:03 AM. |
![]() |
![]() |
#67 |
Senior Member
|
![]()
Evo malo me(n)talaca
![]() ![]() Nije pretjerano svje?a fotka, nikako da se sredi dobar fotosession s novom postavom, ali bit će i toga. ![]()
#68 |
Member
|
![]()
.....evo da podrzim i poged s balkona...
![]() Last edited by submaster; 23-01-2007 at 01:06 AM. |
![]() |
![]() |
#69 |
Moderator
|
![]() ![]() ovo je mnoooogggooooo bolesno !!!:o kao Richard D James u "Come to Daddy"
http://audiojungle.net/user/daddy_z/portfolio http://soundcloud.com/noisedestruction http://www.discogs.com/artist/Noise+Destruction "POZDRAVITE MAMU VAĆ U" Last edited by DADDY Z; 23-01-2007 at 12:19 PM. |
![]() |
![]() |
#70 |
banned
|
![]()
heh, ajde...cik da neko ima ruzniji
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Slika članova foruma - 2 dio. | ANITA | Pricaonica | 296 | 28-10-2011 12:01 PM |
Snimanje zvuka sa EMU-ovog wave izlaza | Igor | Computer Hardware | 11 | 13-04-2009 10:29 PM |
ovog meseca ... | alavuk | Razno | 2 | 11-02-2009 11:23 PM |
da da dejv klark opet ali ovog puta i na zvanicnoj top 10 listi za avgust | alavuk | Promocija radova | 31 | 16-08-2008 05:07 PM |
Koji softver korite clanovi ovog foruma? | dejankuki | Audio Software | 5 | 02-03-2007 06:33 PM |