|
Gitarska Produkcija Snimanje, procesiranje, miksanje gitara - potrazite pomoc ovde |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 | |
Member
|
![]() Quote:
Imas na Channel6 forumu presete za EQ ![]()
![]() |
![]() |
#22 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Znam da je bilo negdje, mislim čak na tom forumu gdje je neki tip obja?njavao kako on to skida i dao link na svoj site gdje obja?njava. On je to radio s line 6 eq-uom i po samplovima čujem, vrlo precizno. ![]() Probavao sam s Voxengo curve eq-uom i to je radilo solidno.
![]() |
![]() |
#23 |
Member
|
![]()
Lik se zove Philbert, cini mi se. Ali nemogu naci koji je to bio thread
![]() Edit: http://line6.com/cgi-bin/ultimatebb....=3&t=020340&p=
Nije siromasan onaj koji ima nego onaj koji nema... ![]() Nevjeruj zenama koje lazu ![]() MySpace Myspace II Last edited by stigma; 18-01-2007 at 02:37 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Pro Member
|
![]()
Evo nekih mojih reultata sa Revalverom: http://www.sendspace.com/file/kydy2n
oko (2.5mb ... ako vas ne mrzi ![]() Na stranu moje provaljivanje u svirci ![]() Kao monitoring koristim akg 141 studio slusalice (jbg. u stanu sam za vreme studija ne smem bas da se zezam ![]() http://www.sendspace.com/file/wpw0hx ovde sam probao kako radi guitar rigov whammy sa revalverom (oko 6mb...) |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#26 |
Pro Member
|
![]()
E cool! Probacu ovo pa cu postaviti jedan deo.
Nisi mi samo rekao da li ti zvuci preostro farba? Koristio sam kitty amp plus jcm900 poweramp (a kao mali gain boost sam stavio jednu lampu i tonestack sa Driver presetom) i zvucnu kutiju sa onim custom 10" (jesu ovi zvucnici namenjeni za bas?) i sm7 mikrofonom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() U svakom slučaju, reći ću ti ne?to drugo kao sugestiju ali sad ozbiljno: Posveti neko vreme ritam gitarama, i pravljenju ritam gitara koje će ti raditi u matrici, a zatim tome da sve to zajedno sa bubnjem i bas gitarom slo?i? u homogenu celinu. probaj da solo gitaru dobije? tako ?to na tu ritam gitaur doda? samo malo delay-a minimum reverba i ako treba samo malo vi?e gain-a ili čak ni to nego kompresor ispred. Mislim da bi ti taj pristup mnogo vi?e koristio, jer u skoro svemu ?to si slao na forum sve zvuči kao da je jedino ?to te interesuje ?to se tiče gitare da dobije? ?to "veću" solo gitaru. A to nije toliko te?ko kada ne postoji kontekst matrice i pesme gde mora? ispo?tovati ostale instrumente i tako ugurati solo gitaru u matricu da ona zadr?i energiju i da se sve čuje kako treba a da solo zvuči i dalje dovoljno "velik". Eto to kao neko pametovanje sa moje strane ![]()
![]() |
![]() |
#28 |
Pro Member
|
![]()
Da kontam.
Moj "cilj" i jeste da dobijem veliki solo zvuk jer sta znam ja sam pre svega neko ko je svirac pa onda neko ko ce da osmisli kako ce sve to da zvuci u kompletu ![]() Jos jedna stvar ovde je sto sve matrice na koje sam koristio nisam ja pravio... Ali jasan mi je koncept koji si predlozio. Probacu i tako. Hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Member
|
![]()
www.myspace.com/aeterniaband
Evo nekih rezultata mog benda sa Revolverom 2 nije se za pozaliti,mozda te snimke provucemo kroz recimo Peavy super chorus,ali za sada je to ovako,jos verovatno na peavya u slucaju provlacenja bi stavili piranu ili nesto slichno,rocktron ili tako nekako
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Revalver MK3 | MUzzY | Gitarska Produkcija | 26 | 04-06-2009 11:24 PM |
Drop D + Revalver = dirty love :) | MUzzY | Gitarska Produkcija | 8 | 03-05-2007 12:13 AM |