|
Gitarska Produkcija Snimanje, procesiranje, miksanje gitara - potrazite pomoc ovde |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Extra procesor ali za live svirke mozze da koristi i trojku, ima solidne boje dosta je jeftiniji i radi extra ...
Samo predlog... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Da ne znaš slučajno pošto je tačno trojka, i gde sve može da se nabavi? Ja sam se raspitivao samo za četvorku... Pričamo li o 400, 300 evra?
"The artist looked at the producer/ The producer sat back/ He said, 'What we have got here/ Is a perfect track/ But we don't have a vocal/ And we don't have a song/ If we could get these things accomplished/ Nothin' else could go wrong'." |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Pa znam da je GFX 3 min 190 e i to retkost a za GNX 3 vecc prichamo izmedju 250 i 300 e . Zavisno od toga gde kupujesh mozze biti i vecca i manja cena ali je ovo optimala...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Potrebna pomoc iskusnijih... | Patalo | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 9 | 16-08-2008 01:21 AM |
Potrebna pomoc gitarista | darkstar | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 26 | 29-05-2007 08:59 AM |
Hitno Potrebna Pomoc | Oggy | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 4 | 03-02-2006 08:47 PM |