|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#91 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Ne kazes nista ..... ti uvek mozes imati asistenta koji ima manji ili veci upliv u ono sto radis .... a bitno je da imas coveka u kog imas poverenja ( muzickog ) a ako taj covek ima zelju i volju da radi ( a uz to i talenat ) velike su mogucnosti da taj posao uradi bolje od tebe ( jer ti u tom momentu nemas ni volju ni ideju ) Sve ostalo je stvar dogovora izmedju tebe i te osobe ..... pravo da ti kazem , ja sam u svom zivotu , toliko aranzmana promenio ( da bi mixevi bili bolji ) a nije mi uopste bilo stalo da se potpisem , a i radio sam dosta toga gde greskom nisam potpisan ..... tako da je to sve " u rok sluzbe " sto se kaze ..... Napravi neku svoju podverziju price koja tebi ( i toj osobi ) odgovara .... Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
#92 |
banned
|
![]()
Na nesrecu, pored onoga sto jesmo, i sto nosimo u sebi, svi smo mi proizvod jednog vremena. Samo ako izadjemo iz okvira koji nam postavlja, mozemo stvoriti nesto vanvremenski, izaci iz serijske proizvodnje. Ali to je vrlo tesko uraditi, i samo retki imaju takvu prilvilegiju, jer nekad je u nas zivot ukljucen jos neko sem nas, kome se moramo naci, i zbog koga moramo ostati u realnosti.
Mislim da je jedino resenje raditi, po svaku cenu, nekad i ispod svojih mogucnosti, i cekati trenutak za samoiskazivanje... jer on dolazi kada se vise ne nadas, ne mislis... kao nagrada za trud, pa onda i talenat...
#93 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Ali u svakom slučaju, nisam siguran posle ovoliko stranica čemu je tema slu?ila, nekako je ispalo da si ti već determinisana da uradi? ne?to i da drugi pričaju ?ta pričaju a ti insistira? sa onim sa čime si i započela temu. Ja samo mogu da te naravno podr?im da učini? ono ?to ?eli?, jer za drugo i nema mnogo prostora. Posveti se svojoj muzici radi sebe pa vidi kako to funkcioni?e, nekada je dobro i ne?to uraditi pa ?ta bude, pa ako ne valja, vidi? u praksi! Poz! ![]()
![]() |
#94 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Nemoj samo molim te o svrsishodnosti ove teme jer ljudi na ovom (i drugim) forumovima gube vrijeme i na ispraznije stvari... pogledaj samo 5 stranica teme u pričaonici o čemu?! Ovdje su ljudi govorili iskreno, pametno, smisleno i takva komunikacija ima smisla i za mene i za sve druge koji čitaju ili će čitati, a i za njih same. Ako netko ovdje ne?to govori zato da netko drugi napravi po njihovom.... onda je to vrlo .... ![]() |
|
![]() |
![]() |
#95 | |
Psiho
|
![]() Quote:
Kad se pogledash u zrcalo i vidish da ti frizura nie dobra... pocheshljash se, zar ne? Ali kad se "unutra" ne osjechash dobro umjesto da se "pocheshljash" unutra ti cheshljash zrcalo i nastoish ga iskrivit da si u njemu izgledash dobro. Zapravo svi to povremeno radimo... tko vishe - tko manje.
![]() |
#96 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#97 |
VIP Member
|
![]()
Shiva, u kojoj firmi radis? Morat cu im cestitati sto su dobili dozivotnog zaposlenika! Jer, kad ces pomisliti da ti tamo nesto ne stima - to ce biti odraz psihe koju trebas izmijeniti, pa ces mijenjati psihu i nastaviti raditi za njih! Wov - koja odanost! Svaka čast.
![]() p.s. Nema nikakvog trenja. Slatki ste mi ti i Dushan... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 | |||
Psiho
|
![]() Quote:
Quote:
Quote:
![]()
![]() |
#99 | |
Psiho
|
![]() Quote:
Mjenjati smijemo samo ono shto je nashe, ali pri tome ne mislim na ono za shto posjedujesh vlasnichki list... jer sve shto postoi na ovom planetu je bilo tu davno prije nas, i samim tim nie nashe. Dakle tvoj je jedino tvoj zhivot i s time mozhesh raditi shto god hochesh. Zhivot tvoih klinaca vech nie tvoj, i svaka odluka koju donesesh za njih je kriva. Nesumljivo u najboljoj namjeri, i zato shto je ne mogu donjeti sami... ali opet kriva. Jer sve posljedice takve odluke che oni snositi bez da su imali prilike sami odluchiti o tome ![]()
![]() |
#100 | ||
VIP Member
|
![]() Quote:
Kao sto bacim smece koje se nakupilo u kanti i smrdi, tako isto vise necu raditi za odredenu klijentelu i tocka. A ti si totalno zabrijao u područja koja veze nemaju sa ničim konkretnim. Zakljucavam temu sto pokusavam od sinoc. ![]() U protivnom, radije bi se igrala s svojom djecom nego sa Shivom trenutno. ![]() p.s. Shiva, kad sam bila u fazi u kojoj si ti sad izgubila sam jako, jako puno prijatelja. Nije mi bilo jasno zasto jer zeljela sam samo dobro i sve sto sam govorila bilo je s dobrom namjerom. Stvar je u tome da silnim pametovanjem ustvari pokusavas raditi ono sto si i sam rekao da nije ok, a to je: Quote:
Iako ti mislis da upravo tako radis sada i na to ima? pravo. Ja recimo, svojoj kćerkici koja ?eli otvoriti biznis sa cjeđenjem mandarina nisam vise od dvaput htjela objasniti zasto se ne isplati. Cekam da sazrije pa ce do toga doci sama. Za sada pijemo puno njenih sokova od mandarine, sto i nije tako losa stvar. ![]() |
||
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Mislim da nas ovo sve zanima... | DADDY Z | Zoran Vračević - Vrač | 10 | 26-07-2006 02:29 PM |
Originalni software(mislim se na efekte) zvuci bolje od crack-ovanog?!!? | peraZdera | Audio Software | 15 | 12-07-2005 01:09 PM |