Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Razno

Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production...

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 15-01-2007, 04:35 PM   #23
Dushan_S
Pro Member

Dushan_S's Avatar

Default Re: Mislim da odustajem...

Quote:
Originally Posted by ANITA
Dushan - ti znas da si ti meni super i drag i znam da sve govoris s dobrom namjerom. Ali isto tako si tip koji u svemu vidi psiholoske uzroke problema i tko zna koliko puta (kao i svi drugi) projiciras nesto sto uopce nema veze s osobom na koju se projicira. Ako kuzis sto mislim reci?
Pa ja bih rekao da je problem sam po sebi psiholo?ka kategorija, tj da je "biti u problemu " stanje svesti. Postoje praktični problemi koji samo zahtevaju da izaberemo i preduzemo akciju ali ljudi kad govore da "imaju problem" i kad se počne mnogo filozofirati obično je obo prvo u pitanju. Konačno nisam to ja izmislio Inače naravno da ne mislim da projeciram u ovom slučaju. Tuđe re?enje je validno ako funkcioni?e za njih same iako se mi ne moramo slagati da je to dobar način za nas, tako i mnogo ljudi ovde iznosi svoja viđenja, koja su validna onoliko koliko njima to poma?e u ?ivotu. Inače bi po toj logici projekcija bilo sve ?to ti ka?e neko drugi, jer je normalno da niko nije u tvojoj glavi i ne oseća tačno ?to i ti već ima neko svoje viđenje toga. Pa ako ćemo onda svi mi na temi projektujemo, a i ti projektuje? jer ima? neku svoju zamisao i viđenje toga ?ta drugi ljudi pričaju

Ali u svakom slučaju, nisam siguran posle ovoliko stranica čemu je tema slu?ila, nekako je ispalo da si ti već determinisana da uradi? ne?to i da drugi pričaju ?ta pričaju a ti insistira? sa onim sa čime si i započela temu. Ja samo mogu da te naravno podr?im da učini? ono ?to ?eli?, jer za drugo i nema mnogo prostora. Posveti se svojoj muzici radi sebe pa vidi kako to funkcioni?e, nekada je dobro i ne?to uraditi pa ?ta bude, pa ako ne valja, vidi? u praksi!

Poz!
Dushan_S is offline  

Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

Posting Rules