Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Razno

Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production...

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 15-01-2007, 04:07 PM   #21
ANITA
VIP Member

ANITA's Avatar

Default Re: Mislim da odustajem...

Joooj, kako mi se ne da sad quotati sve komentirat.

Oggy
- normalno, novci su odlična stvar i ne mijenjaju stvari! No, poslovi u kojima provodiš sate modificirajući samog sebe u nekog drugog da napravis nesto sto od tebe traze - mijenja. Ili ja nisam dovoljno jaka da ne mijenja mene.

Quote:
Originally Posted by Dushan_S
Samo mislim da to "sranje" nije apsolutno nikada, ne dobija čovek samo loše komercijalne poslove koje mu je užasno raditi.
Definitivno! Ma necu takve ni odbiti i te poslove ni ne stavljam u kategoriju ovo radi čega "umirem".

Dushan - ti znas da si ti meni super i drag i znam da sve govoris s dobrom namjerom. Ali isto tako si tip koji u svemu vidi psiholoske uzroke problema i tko zna koliko puta (kao i svi drugi) projiciras nesto sto uopce nema veze s osobom na koju se projicira. Ako kuzis sto mislim reci?

Moj problem je jasan. Grcevito se bojim da postajem manje od osrednjeg, a to postajem jer takve proizvode radim jer takvi se proizvodi traze. Mogu mijenjati sebe i naučiti da prihvaćam život i sva njegova sranja i to mogu gledati kao duhovni napredak, a isto tako mozemo u tome vidjeti i opasno nazadovanje jer to ipak ne radimo radi psiholoskog napredka i zrelog duhovnog prihvacanja vec radi novca.

Last edited by ANITA; 15-01-2007 at 04:11 PM.
ANITA is offline  

Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

Posting Rules