|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
A ja ti opet kazem, da pare ne mogu biti razlog zbog koga bi se to moglo desti, isto kao sto ne mogu ni da prouzrokuju zanos.
PAre su sredstvo placanja i nista vise od toga. JA ono sto volim (ili koga volim), volim i sa parama i bez para. Hocu samo da ti kazem da ne ides kod oftamologa, ako te boli stomak... Uzroci i razlozi za tvoje stanje ocigledno postoje, ali ti ih niko od nas ne moze otkriti. To moras da uradis sama.
#3 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Evo ti sledeceg resenja ( probao par puta .... ) Kad nesto STVARNO ne mozes da radis , ti lepo prebaci nekom svom ( mozes i odavde sa foruma ) u koga imas muzicko poverenje ...... podelite pare po pola ( ili u nekom drugom procentu ) i svi srecni ( I ti i taj covek i dadilja ![]() Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
#4 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Izvrsno! Na ovaj način ni?ta ne gubim... jedino, hm... klijentu lagati da je rad moj?! Kako ti to radis? Lazes ili kazes da je netko jos surađivao na projektu npr.? |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Tu je resenje bar prosto umesto Anita podpisuj se sa Anita inc. i sve u redu
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Ne kazes nista ..... ti uvek mozes imati asistenta koji ima manji ili veci upliv u ono sto radis .... a bitno je da imas coveka u kog imas poverenja ( muzickog ) a ako taj covek ima zelju i volju da radi ( a uz to i talenat ) velike su mogucnosti da taj posao uradi bolje od tebe ( jer ti u tom momentu nemas ni volju ni ideju ) Sve ostalo je stvar dogovora izmedju tebe i te osobe ..... pravo da ti kazem , ja sam u svom zivotu , toliko aranzmana promenio ( da bi mixevi bili bolji ) a nije mi uopste bilo stalo da se potpisem , a i radio sam dosta toga gde greskom nisam potpisan ..... tako da je to sve " u rok sluzbe " sto se kaze ..... Napravi neku svoju podverziju price koja tebi ( i toj osobi ) odgovara .... Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Mislim da nas ovo sve zanima... | DADDY Z | Zoran Vračević - Vrač | 10 | 26-07-2006 02:29 PM |
Originalni software(mislim se na efekte) zvuci bolje od crack-ovanog?!!? | peraZdera | Audio Software | 15 | 12-07-2005 01:09 PM |