|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
VIP Member
|
![]()
Ljudi, ne?u umrijeti od gladi!
![]() [/QUOTE] E super, sad smo svi (valjda) mirni! ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
VIP Member
|
![]()
Iako mi ne bi lo?e do?lo malo gladovanja.
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]()
Rambo Amadeus, svjetski mega car je u svojoj emisiji Total Kontakt pravio intervju sa Mocartom u kojem ga je pitao "Koju bi vrstu muzike pravio ako bi radio u ovo danasnje vrijeme?", a Mocart mu je odgovorio "E, moj Rambo, danas kad ima bezbroj "žanrova" muzike i kad svaka budala može da se bavi muzikom ako ima para, radio bih za svoju dušu, bre!"
|
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
eh Anita bas si razmazena...
![]() pozdrav! |
![]() |
![]() |
#5 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Za mene je to ?iva pu?iona. Dushan.... nekad mi se čini da me ba? ne ku?i? pretjerano dobro. Ima? neke svoje kategorije i teorije i poku?avas me ugurati u jednu od njih i to je onda to. Ustvari, sve sto sam govorila nije doprijelo do tebe ili nisi razumio poantu. Ja sam pa?lljivo pročitala svačija mi?ljenja, dobre stvari zapamtila i primila k znanju. Ne kuzim sto bi ja sad po tebi trebala?! ![]() Osim toga, tko trazi rjesenja? Razgovaramo o necemu sto se dogada u zivotu svakog umjetnika, bilo slikara, glazbenika......! Taj izbor, ta prekretnica. A moje usporedbe... činjenica da ja nemam taj klik radim sranje-klik radim svoje.... činjenica da ne mozes raditi uvijek kako ti zelis jer su oni to zamislili ovako i ovako i to je jednostavno to! Ti si onda madionicar, ne muzicar. I to zasto? Zato da se fizicki iscrpljujem, a psihicki tonem? Zato da kupimo bolji noviji auto ili uredimo stan jos bolje nego sto je sad? Jebes to. Ne zivim zato, k vragu. |
|
![]() |
![]() |
#6 |
MAO
|
![]()
a da recimo obiđeš himalaje i tibet pritom? roniš do koralnih grebena u okolini dominikane? hmm.. mislim da bih bez frke radio za to
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
VIP Member
|
![]()
Max... ja pojma nemam o tim izvođačima koje spominjes nazalost.
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Pro Member
|
![]() Quote:
Ne mislim da bi trebala bilo ?ta. Takođe nemam neke kategorije u koje bih te ugurao, ali sa druge strane mo?da druga osoba vidi ne?to ?to mi ne vidimo, pa ako ne?to ka?e o tome, nama mo?e izgledati kao da nas "ugurava u kategoriju". Ja sam prvi bandoglav, i teram po svome, pa iz ličnog iskustva znam koliko je ljudsko biće sklono tome da iz nekih svojih ubeđenja i predubeđenja napravi sebi psiholo?ke "slepe mrlje". Tj, zna? i sama da je činjenica da je neko u problemu sama po sebi znak da ne?to ne vidi. Naravno opet ću ponoviti, to je ne?to ?to je univerzalno i isti sam i ja takav i svi drugi, ne radi se o nekoj "kategoriji" u koju te stavljam, ok? ![]() ![]() Quote:
Quote:
Quote:
I naravno da dodam da se ja nadam da ti uvek zna? da ja imam dobru nameru i da to ume? prepoznati kao takvo, ne moram se slagati sa tobom ili misliti da si u pravu (?to sad nije direktno relevantno jer ne pričam toliko o tvom stavu koliko o tome kako ja vidim stvari, znači vi?e se trudim ponuditi neke dodatne opcije, drugačiji način gledanja na stvari itd) Budi mi dobro!
![]() |
#9 | |
VIP Member
|
![]()
Joooj, kako mi se ne da sad quotati sve komentirat.
Oggy - normalno, novci su odlična stvar i ne mijenjaju stvari! No, poslovi u kojima provodiš sate modificirajući samog sebe u nekog drugog da napravis nesto sto od tebe traze - mijenja. Ili ja nisam dovoljno jaka da ne mijenja mene. Quote:
Dushan - ti znas da si ti meni super i drag i znam da sve govoris s dobrom namjerom. Ali isto tako si tip koji u svemu vidi psiholoske uzroke problema i tko zna koliko puta (kao i svi drugi) projiciras nesto sto uopce nema veze s osobom na koju se projicira. Ako kuzis sto mislim reci? Moj problem je jasan. Grcevito se bojim da postajem manje od osrednjeg, a to postajem jer takve proizvode radim jer takvi se proizvodi traze. Mogu mijenjati sebe i naučiti da prihvaćam život i sva njegova sranja i to mogu gledati kao duhovni napredak, a isto tako mozemo u tome vidjeti i opasno nazadovanje jer to ipak ne radimo radi psiholoskog napredka i zrelog duhovnog prihvacanja vec radi novca. Last edited by ANITA; 15-01-2007 at 04:11 PM. |
|
![]() |
![]() |
#10 | |
Psiho
|
![]() Quote:
Kad se pogledash u zrcalo i vidish da ti frizura nie dobra... pocheshljash se, zar ne? Ali kad se "unutra" ne osjechash dobro umjesto da se "pocheshljash" unutra ti cheshljash zrcalo i nastoish ga iskrivit da si u njemu izgledash dobro. Zapravo svi to povremeno radimo... tko vishe - tko manje.
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Mislim da nas ovo sve zanima... | DADDY Z | Zoran Vračević - Vrač | 10 | 26-07-2006 02:29 PM |
Originalni software(mislim se na efekte) zvuci bolje od crack-ovanog?!!? | peraZdera | Audio Software | 15 | 12-07-2005 01:09 PM |