|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
mnogo je filozofije ovde ! Anita, ti sama znas da neces da odustanes tako da su ljudi bas potrosili puno vremena da kazem teseci te.
Dule se bas zauzeo i izneo jedan opsti stav i to je o.k. Moja licna preporuka ti je da nastavis da stvaras, uzivaj sa porodicom i veseli se. Naplacuj svoj RAD kad si vec u situaciji da mozes da ga naplatis dobro i ne brini za umetnicki dojam. "Problem" koji ti imas nije nikakav problem, zato uzivaj !!!!! |
![]() |
![]() |
#2 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Ne pisah sve to radi tje?enja, ali dobro je do?lo. ![]() To je sve samo jedna od onih stvari koje izgledaju bolje kad ih netko drugi radi i koje uzdi?e? sve dok ih ne dobije?. |
|
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
ej cuo sam na venturetracks tvoj rad i stvarno nemoj dopustiti da ti "ono nesto"
nestane,super je kompozicija.DAR koji imash je super stvar i znaj da ti je to Bog dao a dao je malom procentu ljudi (po mom misljenju ispod 1% na planeti)tako budi pametna sa tim...i cuvaj svoju "muzu"...mnogi su je izgubili. |
![]() |
![]() |
#4 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
jos uvek se tripuje mnooogo! Filozofiranje itd... Pravi talenti se pokazu mnogo rano...neko ko je stvarno talenat (rodio se takav) ispliva i postane "faca" / poznat rano. Ovde (u Engleskoj) isplivaju vec sa 20-ak godina ako su stvarno talentovani..Jamiroquie, na pr. itd. on je sad 34 ! Znaci mi smo svi "zanatlije", sleperi, plagijatori, itd... E pa sad ko hoce - nek radi. Ko nece, nek strika, veze, itd... Kad pocne da se duboko analizira svaki potez u zivotu, retko sta izgleda normalno... Uopste mi ne smeta kad za neku reklamu, za tri dana, uzmem koliko neko uzme za godinu dana u kancelariji! (ono jes' da nema cesto, ali kad ima dobro je!!!) Ili, ili...pa da se presece! |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Ljudi najlepse je u nasem poslu to sto smo mi ovo poceli da radimo zato sto volimo. Vecina ljudi nije zadovoljna svojim poslom do kraja zivota. Zato osmeh na lice i mesajte kukovima
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
I meni je lakse da odem u klub smixam nesto levom rukom (to je postala rutina) i uzmem neciju nedeljnu platu,a da nekazem da iznajmim tehniku za novu godinu i srpsku novu godinu i uzmem para za neciju dvogodisnju platu,ali sa druge strane postoje i ljusi koji prodaju ganju i uzmu para koliko zena u banci,ali ipak radi se o etici i to je koliko sam shvatio problem koji Anita ima.Nije sve u kinti (kako je propao RNR -1deo). Sto se tice Jamira - slazem se,ali to isto vazi i za Babyfacea,Quincy Jonesa, po meni Tricky-ja,ali na kraju i Vladu Georgijeva. Ako cu analizom stanja (aka "filozofiranjem") nekom pomoci -super,tu sam,samo nazalost daleko je ovo od filozofije ipak su ovo vise socijalne stvari (ili socioloske-pogledaj Jamirovu kolekciju automobila,a pogledaj svoju)a ne filozofske. Posle 15 godina u muzici a 8 baveci se profesionalno time,vise nemogu da zivim od entuzijazma moram razmisljati o svojim daljim ciljevima itd a fraza "matori smixas "drum factory" uzmes 80eura i "seva ti paja"" vise neprolazi kod mene jer stvarno neplaniram da 60-ti rodjenda docekam za mixetom. Pozdrav Martin |
|
![]() |
![]() |
#7 | |
MAO
|
![]() Quote:
![]() ![]() evo oću ja 80eura za sevanje paje na dram fektoriju, ozbiljno ![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Anita, nisi pazljivo procitala moj odgovor na tvoju temu. Nisam uopste pisao o napustanju muzike, bilo bi suludo i glupo, vec o tvom filozofskom pristupu naplacivanja tvog RADA. Sviraj, stvaraj, naplati !!! Pa kad se skupi 1000000 kamencica e a onda pici po filozofiji i trazenju sebe u sebi i sta ti je dalje za cinit. Muzika i stvaranje uopsteno ne vole foliranje i neveste glumce jer je vreme to koje sve kaze. Dabear mudro zbori poslusaj ga, malo se ponasaj kao zanatlija a malo kao slobodni umetnik i sve legne na svoje mesto. Balansiraj !!!!!!!!!!!!!!! |
|
![]() |
![]() |
#9 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Novac ispred svega? ![]() |
|
![]() |
![]() |
#10 |
VIP Member
|
![]()
Ljudi, pa ovo je kao izbor baviti se glazbom ili biti knjigovođa! Ista je stvar. Zar to ne vidite? Kako bi takav izbor ocijenili? Sto bi onda o svemu mislili!?
Zapeli smo malo. Svi ste na svoj način u pravu, sasvim je jasna stvar. Mnogi od vas govore s aspekta "neima?tine" ili njene mogućnosti. Ali ja o tome ne govorim. Ja govorim o izboru imati dovoljno ili imati puno. Sve to ?to nazivate filozofijom zadnji su elementi mog entuzijazma.... ili nečijeg... lako je sve to izgubiti, lako je filozofijom nazvati svaku zaljubljenost u "beskorisne" stvari ili naizgled beskorisne. Svi smo mi puni vlastitih ograničenja... i to se u svim na?im postovima jasno vidi. Ipak smo ljudi.... samo, razlika je u tome ?to savjetovati nekoga donosi veliku odgovornost i ja to nikad ne bi radila. Pričati o vlastitom iskustvu je lijepa stvar. Ostalo? Prodavanje vlastite filozofije ?ivota nekom drugom... a znamo valjda da ista filozofija ne funkcionira kod svih. Molim jo? da svi ka?u ?to misle pa da temu zaključamo jer mi je ovo sve ionako prebolno i na velikoj sam prekretnici.... i u nekim momentima mi nije jasno za?to to pretumbavam sa vama. A niti najbli?im prijateljima nisam ovo sve rekla. Jer znam ionako ?to bi rekli. Kako tko... ne ovisno o meni, već ovisno o njima. Hvala vam na svakoj riječi. Znam da ?elite samo dobro. ![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Mislim da nas ovo sve zanima... | DADDY Z | Zoran Vračević - Vrač | 10 | 26-07-2006 02:29 PM |
Originalni software(mislim se na efekte) zvuci bolje od crack-ovanog?!!? | peraZdera | Audio Software | 15 | 12-07-2005 01:09 PM |