|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Ja inače mrzim fudbalerska razmi?ljanja i ovo ?to Anita reče o 1000E. Mo?da se i treba odreći tog novca ako nije neophodan za ?ivot ako misli da će na taj način stvarati bolje stvari... Već sam čitao temu o tome tko ?ivi za muziku, tko od muzike. Mislim da je to jednako relevantna tema kao i ova. Za nekoga tko ?ivi od muzike pitanje koje se ovdje postavlja nije relevantno, nema smisla. Netko tko ?ivi za muziku mora misliti i o tome hoće li radi materijalnoga ostaviti muziku. DaBear je već rekao da kada glazba postane posao, prestaje biti ono ?to je bila prije. Mo?da ni ovo novo nije toliko lo?e.. Mo?da tebi samo treba vremena da se navikne? na nove stvari. Totalno mi je ovo čudno jel ne mogu zamisliti jo? uvijek ovakvu situaciju... Mo?da neam uopće pravo pričati tu ne?ta... Ako je tako - izvinite. Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
#2 |
VIP Member
|
![]()
Ma daj, Tomislav, svi imamo slobodu govora!
![]() U svakom slučaju, meni jako dobro dođu ovakvi razgovori! ![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Mislim da nas ovo sve zanima... | DADDY Z | Zoran Vračević - Vrač | 10 | 26-07-2006 02:29 PM |
Originalni software(mislim se na efekte) zvuci bolje od crack-ovanog?!!? | peraZdera | Audio Software | 15 | 12-07-2005 01:09 PM |