|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
VIP Member
|
![]()
Zavrsis kurs za carinike, to ti traje 3 mjeseca, Bog da te vidi...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
|
![]()
ma uzecu ja gitaru i otici na raskrsnicu kao robert johnson...pa ce te onda vidjeti
![]() ![]() ![]() ![]() uf! naravno, salim se..... |
![]() |
![]() |
#13 |
VIP Member
|
![]()
Pa da, uzmes gitaru na raskrsnici kod Horgosa...nekom jadnom sverceru
|
![]() |
![]() |
#14 |
Banned
|
![]()
pa da
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Banned
|
![]()
nego, zanima me ima li Barba slicnih misli...vjerovatno i njemu dodje da zapali onog ameka , jel da?
|
![]() |
![]() |
#16 |
VIP Member
|
![]()
Naravno da ne, zasto bi?
|
![]() |
![]() |
#17 |
Banned
|
![]()
me zezam se bre, radi ove price novac-uspjeh-muzika-umjetonst
|
![]() |
![]() |
#18 |
VIP Member
|
![]()
Moritz, Oggy, strasni zmaj, Lesha... svi koji razumijete o čemu govorim....
hvala ljudi. ![]() Stvarno sam potonula. ![]() ![]() Strasni zmaj - ne mogu postati kućanica ni da hoću ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
U svakom slucaju, teme ovog tipa, bar od tebe, ne zelim vise videti. Muzika ti je fenomenalna i postoje ljudi kojima tvoja muzika ulepsava zivot. Zar mozes nesto vise pozeleti? toliko od mene... ![]() |
|
![]() |
![]() |
#20 |
VIP Member
|
![]()
mnogo se tripuje !!
Ja svaki posao gledam kao: 1) novi izazov, 2) jos jedan korak blize necemu, 3) sansu da proturim neku moju ideju 4) sansu da prevaspitam nekoga itd.. Nista se ne desava preko noci! treba vremena za sve da se slegne... Bilo je puno "ljigavih" poslova (za mene) koji su mi otvorili mnoga vrata i doveli me do ljudi koje ne bi tako lako video i upoznao. Nikad ne uradim 100% po brief-u...uvek pokusam da malo okrenem na moju stranu. Krenem puno pa vracam (u zavisnosti koliko im se svidja / ne svidja moja ideja).. Ko sto rekoh vec jednom, umalo nisam odbio Las Ketchup posao (stvarno me bilo sramota!) ali platili su koliko sam trazio, pa sam dobio i drugi singl da radim, pa jos dva posla opet za Sony..a da ne pricam kad su mi stigli platinasti diskovi za 7 miliona prodatih primeraka! Niko se nije smejao vise u studiju! Mnogo razmisljate o muzici...da li se "kuca", aranzira, komponuje - to je sve stvar momenta i nema mnogo razmisljanja. Mora da se odradi najbolje sto moze u tom momentu. "besmislene" harmonije ili melodije ipak na kraju imaju smisla - ako je reklama i ako se vrti, znaci produkt se reklamira, kupuje i agencija / proizvodjac je happy zbog toga...znaci nije besmisleno. Ako je narodnjak - peva se na svadbama, slavama, Pinku, ljudi slusaju / kupuju, lepo im je zbog toga - znaci nije besmisleno..itd, itd.. nema filozofije. Nije cak ni tako lako "pogoditi" sta se trazi od strane klijenta / potrosaca..i svaki posao koji je prihvacen je sam po sebi mali uspeh. Nisu ga vratili! Platili su ga i on je obavio posao... Oko mene ima ljudi koji svojevremno nisu hteli da rade remiksem jer su im davali vokale sa reverbima, a uzimali ogromne pare za to! (naravno - ja nisam birao!) E oni ga sad duvaju i mole se bogu da im neko nesto da da rade!! nema kajanja, nema tripa - manite se hippy razmisljanja...tu je porodica, buducnost i nikd ne znas sta neki (glupi ili besmisleni) posao moze da donese!! ![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Mislim da nas ovo sve zanima... | DADDY Z | Zoran Vračević - Vrač | 10 | 26-07-2006 02:29 PM |
Originalni software(mislim se na efekte) zvuci bolje od crack-ovanog?!!? | peraZdera | Audio Software | 15 | 12-07-2005 01:09 PM |