|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Kupio sam PA1XPRO i potpuno je prazan (tvornicki).
Jel' netko ima kakve dobre zvukove za njega (npr. tambure), ili ako postoje upute. Svaki podatak mi je dobrodosao - da ne otkrivam "toplu vodu". Vrutak (vrutak@yahoo.com) P.S. prvi put sam ovdje, pa nemojte zamjeriti ako bas ne znam pravila igre svaki savjet je dobrodosao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Sta te konkretno interesuje u vezi pa1x-pro osim tih boja?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
Dobrodošao...
Prvo popuni svoj profil da bismo znali odakle si... Vjeruj puno je lakše pomagati kada znamo gdje se fizički nalaziš! A što se tiče boja za Pa1X... tvoja situacija ima logike samo ako si kupio klavijaturu negdje u Evropi, a ako si je pazario od šveroša, onda se opet obrati njima da ti naplate setove koje kod ovlaštenih distributera na Balkanu dobijaš free! Nisam jednom vidio 6 setova pod različitim imenima sa potpuno istim bojama! I svaki put ga naplate. Maheri! Nažalost... oblast u kojoj još uvijek postoji puno neznanja, a samim tim i prostora za razne mahinacije!
![]() |
#4 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
Niko nije rekao da ovlašteni dileri prave setove!!!
Samo ih za razliku od ševeroša daju GRATIS!!! A to sasvim slučajno znam iz prve ruke!
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Sta da kupim Roland G-70 ili Korg PA1XPRO? | amko | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 38 | 28-12-2007 06:58 PM |
Zablokirao mi PA1Xpro!!!!!! | amko | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 7 | 15-12-2005 01:20 PM |