|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#6 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Ja volim da verujem da prilicno dobro poznajem Anitu i da je ovo jedna od njenih emotivnih oscilacija, ali da je 100% sigurna u to, ne bi trazila i tudje misljenje. Opet, koliko god narucioci reklama ili spica bili debili, oni traze BAS ANITU. Zasto? Verovatno zbog necega sto im se svidja kod njene muzike. E, pa ako je tako, ona ima zadatak samo da im ispred nosa stavi sebe i to je to. Pitanje pakovanja sebe je samo pitanje vestine, ali dijamant ce biti dijamant i u kartonskoj kutiji, a govno ce biti govno i u najskupljoj ambalazi. Njeno je samo da zapakuje SEBE u trazenu ambalazu i to ce uvek da bude ona. Ni ti, ni ja, niti bilo ko drugi. Ona! Ja sam slusao te njene "prodane" radove i uvek sam cuo nju kao zajednicki sadrzalac isto kako sam to cuo i u njenim umetnickim radovima. DAkle, nasa prijateljica trenutno problem forme koja je nervira, konvertuje u problem gubitka sebe, sto je, slozices se mnogo opasnije, pogotovu, ako to i nije slucaj. Pozdrav ![]()
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Mislim da nas ovo sve zanima... | DADDY Z | Zoran Vračević - Vrač | 10 | 26-07-2006 02:29 PM |
Originalni software(mislim se na efekte) zvuci bolje od crack-ovanog?!!? | peraZdera | Audio Software | 15 | 12-07-2005 01:09 PM |