|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#22 |
Member
|
![]()
Kafa je super,solje su nam problem.
Vidi treba da radim jedan album u februaru pa sam mislio fali mi nesto opreme,da li bi mi pozajmo neku spravu? Za dobos mi treba novi posluzavnik,za nogu novi reso,za bas moracu da iznajmim pokretni WC,tu mi ne mozes pomoci,daleko je bioskopski,zatim slabo stojim sa mikrofonima cuo sam za neke kineske dobre,sa kondenzatorima nekim,znas ti vec mogu li da racunam na neki?E treba mi neki kompresor,lose mi gume,a ti imas dosta komada treba mi onaj sto atakuje na jedan bar a relisuje na 2.2. Bolje da zamolim nekog drugog ,ti ionako se ne razumes u snimanje sigurno bi mi podvalio neku spravu pa bi opet studio nadrljao,ceo bi grad ponovo pricao sve najgore o nama. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Shtanc diskova u Srbiji gde? | Jan | Razno | 5 | 23-05-2009 01:16 PM |
Koji je po vama najbolji razglas u zemlji Srbiji | AcaHari | Razno | 29 | 05-08-2008 05:53 AM |
Da li ovo ima da se kupi u Bg ili Srbiji? | Klarinetista | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 10 | 11-01-2008 07:14 PM |
Audix u Srbiji | OFF | Razno | 5 | 05-11-2006 06:50 PM |