|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#29 |
Mason
|
![]()
@RetroMan - "Pa dobre pesme prave kompozitori, a ne studio. Kad platis Pink ili neki drugi studio, ti platis studio, a ne producenta, u Pinku za 40 eura sat ne dobijes ni snimatelja, meni je bila neka zenskica operater/asistent i ona je radila tacno ono sto sam joj rekao, ni manje ni vise."
Da, ali to sto je kompozicija sama po sebi dobra, ne znaci da ce i pesma biti dobra, vec utice jos niz faktora, ukoliko je taj prvi uslov zadovoljen. Dobru kompoziciju mozes da ukakis i losim tekstom, pevachem, aranzmanom, ali i produkcijom. Naravno da produkcija ne moze da napravi dobru pesmu... i ne treba, ima ko to da radi, ali, da moze da upropasti stvar, moze. Nego, jel' se ovde prica o kvalitetu snimka i mixa, ili o kvalitetu pesme, izvodjaca....? Jel' ti ovo stvarno nazivas referentnim snimkom za studio? ![]() Lepo aranzirani gudachi (sa, za moj ukus, prevelikim i ruznim reverbom) nisu referenca za studio ![]()
http://www.facebook.com/idekius Last edited by idekius; 11-01-2007 at 07:06 AM. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Shtanc diskova u Srbiji gde? | Jan | Razno | 5 | 23-05-2009 01:16 PM |
Koji je po vama najbolji razglas u zemlji Srbiji | AcaHari | Razno | 29 | 05-08-2008 05:53 AM |
Da li ovo ima da se kupi u Bg ili Srbiji? | Klarinetista | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 10 | 11-01-2008 07:14 PM |
Audix u Srbiji | OFF | Razno | 5 | 05-11-2006 06:50 PM |