|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() RM |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
zasto se za*ebavate sa stolarima? sta nije lakse projektirati i sastaviti stol od kvadratnih zeljeznih cijevi?
meni osobno gramofoni stoje na visokom stolu iz jednog birca. ima metalno postolje i gore daska debljine kao ona u kuhinji. taman mi je na visini za sankirati tako da ne razbijam kicmu dok miksam. mislim da nema tog stolara koji ce napraviti stol kao bravar.
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
RetroMan Super ti je sto, tako meni nesto slicno treba. Treba da ubacim YAMAHU 02r na sredinu, sa strane rekovi, monitori odozgo..nista spektakularno.
Koliko te je kostao sto, i koliko vremena si potrosio? Last edited by Dexxy; 12-01-2007 at 01:00 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Senior Member
|
![]() Quote:
Quote:
RM |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Moderator
|
![]() Quote:
unapred zahvalan na informaciji... ![]() pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#6 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() RM |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Drugim recima... izgleda da ne znas da tako nesto rade u okolini ![]() pozdrav bogi
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Za?to ne monitore na stol? | ANITA | Dizajn i konstrukcija studija | 13 | 17-07-2007 06:05 PM |