|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
SuperModerator
|
![]() Quote:
...nije cak ni toliko do kinte... mislim da nema shippinga onda je najpovoljniji Argosy. Ali cekali smo 5 meseci na papirologiju za SCG od njih... bezuspesno... na kraju sam popizdeo, odstampao njhov pdf i dao stolaru, i napravio je original kopiju ![]() ![]() ![]() ![]() ... lako je njima preko, imaju free shipping ... ![]() pozz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
A kakva je to specijalna papirologija za SRBIJU??? Prvi put cujem... Od tebe... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() ![]() S tim da će u finalu izgledati malo ljepše, jer će prednji ćoškovi gornje ploče biti zaobljeni (radijus cca 6cm), a srednji dio gornje ploče biti lučno uvučen nekih desetak centimetara! Ponavljam... meni je funkcionalnost (i cijena) bila primarna! Mislim da je sve jasno... gornja polica (sa 2 x 2HE) je demontažna i osim držanja 2-3 ključna uređaja služi kao odličan stativ za 2 LCD monitora (diže ih u visinu očiju), a dole je rack sa 6HE (izbijanjem donje desne police se može dobiti i 13HE, ali sam se ja odlučio na ovu varijantu jer imam nekih 34cm HiFi uređaja)! Dole lijevo je kućište za comp sa perspeks (mislim da se tako zove) vratima koja bi trebala fino suzbiti buku, pogotovo što će unutrašnjost tog odjeljka biti obložena apsorberom (3cm piramidica koja se koristi za oblaganje unutrašnjosti zvučnih kutija)... Ladicu za MIDI klavijaturu nisam planirao jer mi je značajno mijenjala prvobitnu ideju i dizala cijenu, a ja MIDI klavijaturu relativno rijetko koristim! Kao što se može zaključiti... monitori će mi biti na stalcima! Mislim da je to i estetski bolja varijanta, a o praktičnosti da ne govorim! Puno mi je lakše pozicioniranje monitora u prostoru, a fakat bolje zvuče na stalcima! Sad nam samo ostaje da čekamo Anitinu MkII verziju! ![]()
![]() |
![]() |
#14 |
VIP Member
|
![]()
Wow, odlično!
I super ideja sa zaobljenim rubovima!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Pro Member
|
![]()
Jel ima neko dobrog stolara u Bg, a da nije skup....Hocu da promenim sto, nista specijalno nisam zamislio....Znaci normalan, brz i jeftin stolar (ako postoji takav)...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
VIP Member
|
![]()
Normalan, brz i jeftin. Bar ces jedno od tog morat izbaciti.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Pro Member
|
![]()
Zato sam i trazio te tri mogucnosti
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() RM |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Member
|
![]()
zasto se za*ebavate sa stolarima? sta nije lakse projektirati i sastaviti stol od kvadratnih zeljeznih cijevi?
meni osobno gramofoni stoje na visokom stolu iz jednog birca. ima metalno postolje i gore daska debljine kao ona u kuhinji. taman mi je na visini za sankirati tako da ne razbijam kicmu dok miksam. mislim da nema tog stolara koji ce napraviti stol kao bravar.
![]() |
#20 |
Pro Member
|
![]()
RetroMan Super ti je sto, tako meni nesto slicno treba. Treba da ubacim YAMAHU 02r na sredinu, sa strane rekovi, monitori odozgo..nista spektakularno.
Koliko te je kostao sto, i koliko vremena si potrosio? Last edited by Dexxy; 12-01-2007 at 01:00 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Za?to ne monitore na stol? | ANITA | Dizajn i konstrukcija studija | 13 | 17-07-2007 06:05 PM |