|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 | ||
Vibrator
|
![]() Quote:
Quote:
Last edited by lesha; 30-12-2006 at 02:55 PM. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Moderator
|
![]()
Ta čoporativna testiranja monitora (i svakojake opreme generalno) su tu da zadovolje široke narodne mase, a nerijetko i želje naručilaca, tako da...
Npr. u dilemi između Tannoy Reveal 5A i KRK RP5 - ruku dajem za RP5! Oba sam ih detaljno ABtestirao i sve mi je na strani KRK-a!
![]() |
#33 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() Mislim da je komparativni marketing zabranjen u nekim zemljama, upravo iz ovih razloga. (tesko je obezbediti fundametalnu objektivnost u realnom okruzenju "ko da vise") Jedino verujem korisniku koji mi (iskreno) iznese svoje utiske... da li je iskreno... to se sazna pre ili kasnije... a ovakve price su jasne i tu dileme nema... Ili krace, SLAZEM SE SA Tikijem, ali mu i savetujem da CUVA svoju ruku za nesto pametnije ![]() pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#34 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Slazem se... a i ne samo to. Ima jos jedan element u ovakvim pričama. Dat ću jedan primjer. Jedan poznati pedijatar jedno je vrijeme glasno promovirao kako treba pustiti djecu da budu ?to dulje u pelenama i ne forsirati skidanje iz istih. Kao, ok je da budu i do 3. godine pa i dulje u pelenama. Za neko vrijeme, taj isti liječnik postaje direktorom Pampers-a. ![]() Kad ne mozes vjerovati doktorima medicine, ne znam kako bi i zasto vjerovali kojekakvim člancima iz časopisa koji ionako ?ive od sponzora!? Niste do?ivjeli da pri odlasku od stomatologa, isti sugerira zvakanje orbit zvakacih guma? To naravno ne rade radi zdravlja nasih zubi, vec radi sponzorstva. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Ako uzimas za ke? lovu,imas i popust od 10% jer im je u toku neka "KRK akcija". mislim da im je cijena super i za te pare boga mi tesko mozes uzeti nesto kvalitetnije, ne? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|