Quote:
Originally Posted by Arthur
... i nastavi? da razmi?llja? i shvati? da je to uglavnom hir specifičnih produkcija, koje imaju sve neophodne uslove za to... od dobrih bubnjara i kompleta bubnjeva, do isključivo ODLIČNIH sala, jerbo će ti 90% onoga ?to snimi? ovde (mislim na bubnjare i drage im bubnjeve) biti salvage mission (moj omiljeni termin za spasi ?to se spasti mo?e)... Zato mo?da ipak da malko preslo?i? bud?et i preusmeri? novac na jo? neku drugu stvar koja ti mo?e pomoći... npr, dobar jednokanalni preamp za vokal i jedan lep mikrofon umesto 4 ambijentalna.. (osim ako nisi kanio da kači? u47 na ambijent  )
|
hmmm, MISLIM da je pametnije da kupim nesto potrebnije nego da toliko platim u47

.....
ako pored svega i vidim da mi je potrebno i odlucim da uzmem nesto za ambient, verovatno bih uzeo 2 Neumann 103..... da opet ne mislite da sam toliko izgubljen, NISU mi nikako ambienti na prvom mestu shoping liste!

razmisljao sam i ja o nekom preampu, i slazem se da je to medju prvim stvarima koje bih trebao da gledam...... Na zalost, jos ne znam mnogo o njima, pogotovo ne znam koje modele da gledam i sl...... Voleo bih i cenio bih ako biste mogli tu da mi pomognete i bacite par predloga.
Hvala