|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
evo slusam Ogijev album (ne od naseg uvazenog moderatora
![]() stvarno mi vise nije jasno cemu sve to? bar od o. radivojevica sam ocekivao neku svezinu i nesto potpuno originalno i dobro.. sto i jeste, al ovim je totalno "uflekao" moje generalno misljenje o celom albumu.. ko zna, mozda postoji i jos neki "plagijat"... ![]() u prilogu: 1.mp3 - originalni fajl sa GM albuma (ili sam jedan od retkih koji ima taj bonus instrumental) 2.mp3 - o. radivojevic (pocetak pesme "ne dam nikom da te dira") prosudite i procenite sami |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
VIP Member
|
![]()
[/quote]
Pa sta se cudis, zar nije imao najboljeg ucitelja za "pozajmljivanje" - Bregu? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Preslikano... Mozda je cover
![]()
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Jer moze neko da mi objasni kako je moguce da Bregovic uzme rumunski instrumental poznat kao Seva, napise neki nebuloza tekst na njega, prekrsti ga (bez popa) u Kalasnjikov i prijavi ga kao svoju kompoziciju. Cak je potpisan kao autor u filmu Borat gde ima cak 5 ili 6 numera ukljucujuci Sevu (Kalasnjikov). Kako da niko iz SOKOJ-a ne reaguje? Ili sta je sa Rumunima? On je dva puta prodao tudju kompoziciju, prvi put u Underground i sada u Borat-u.
s. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Vibrator
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Jedna elementarna stvar! Morate da shvatite razliku izmedju Autor Muzike i Kompozitor.
Ajde Vrach! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() PS sto ne spavas u 5 ujutro?? e Lacky? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Naprimer radis muziku za film. Pa ti Rock bend odsvira Turski mars, jer ti radi i jos neke stvari napabircis cak i gotove i uradis mozda sam neke atmosfere.
E pa burazeru zna se ko je kompozitor a ti si autor muzike. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
.... sad si i mene uspeo da zbunis ... ajd' malo detaljnije objasni .... Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
bas vala! ? ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Dokle ide ljudska glupost ??? | mikac | Razno | 85 | 25-10-2009 07:29 PM |
Ni HI FI nije vise ko sto je bio.... | DaBear | Razno | 6 | 01-05-2008 12:19 AM |