| 
 | |||||||
| Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  09-06-2004, 08:58 PM | #1 | 
| VIP Member Join Date: Aug 2003 Location: Bački Petrovac 
				 |  Focusrite Trackmaster Platinium 

Jel' neko koristio ovaj kompresor sa pre-ampom.Zanima me vase misljenje o kvalitetu njegovog mic pre-ampa kao i uredjaja u celini: Commpressor,EQ,Pre-amp? | 
|   |   | 
|  09-06-2004, 11:34 PM | #2 | 
| Super Moderator Join Date: Jun 2003 Location: Banja Luka 
				 |   

Focusrite kao takav mislim da ne moze biti los, Voicemaster je nepogresiv a mislim da su im i ostale komponente na mestu. Iskreno ga nisam probao ali po iskustvu Voicemastera pro sam prosto odusevljen Focusrite-om. Ovo je povrsno za ono sto te interesuje ali otprilike mislim da za kompresor koji trazis sa pre-ampom nema greske.   
				__________________ Ako mislis da mozes-u pravu si,ako mislis da nemozes-u pravu si! | 
|   |   | 
|  10-06-2004, 12:54 AM | #4 | 
| Stara Rumski Elita 2003. Join Date: Nov 2003 Location: Zagreb 
				 |   

Focusrite ima jako dobra predpojacala, tako da vjerujem da koji god uzmes njihov model neces pogrijesiti. Ja recimo radim s mocnim Red-7 i to zvuci ludilo.

__________________ - -= - =- = - = - = - = - = - - SHOT http://www.elemental.hr - -= - =- = - = - = - = - = - - | 
|   |   | 
|  16-12-2006, 02:25 PM | #5 | 
| Junior Member Join Date: Dec 2006 
				 |  Re: Focusrite Trackmaster Platinium 

Imao sam prilike da ga probam na blic.Focus je ionako malo hladniji, ali ova sprava radi veoma lepo s obzirom na cenu.Radi analognije od svih slicnih u toj klasi. pozz
		 | 
|   |   | 
|  | 
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| 
 | 
 | 
|  Similar Threads | ||||
| Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post | 
| focusrite pro 26 i/o | liman021 | Computer Hardware | 1 | 20-04-2007 03:15 PM | 
| Focusrite red 8?? | Amil | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 7 | 07-04-2006 11:59 AM |