|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Nisi ti bas najbolje skapirao novi Cholin album, tj. POSLOVNU stranu price. Nije paket pre-paid kartice sa 100 sms-ova i 100 dindzi kredita POKLON uz Cholin CD... Vec je Cholin CD poklon uz tu karticu sa dopunom. Ulazi nam treci provajder u zemlju, Telenor ima oshtru kampanju itd. TELEKOM je Choli dao nekoliko stotina hiljada evra (pretpostavka, ali realna) i prakticno "besplatno" daje Cholin CD uz nesto sto "vredi" mnogo vise! Dakle, ovo je DEAL stoleca, gde je Chola samo jedan "adut" vise Telekomu da se svojim paketom obracuna sa konkurencijom. A da li je album dobar ili ne, Telekomu, tj. investitoru je nebitno, jer je Chola Chola. Dakle, posmatrajte ovaj CD kao Chol;in poster za Dz, a ipak je vise od toga... Toliko, dakle, ne sekiraj se ti za Cholica, on nikad nije bio dete, kako ti kazes! ![]() Pozdrav... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Mason
|
![]() ![]() I to nije sve! Svi korisnici koji do 11. februara 2007. godine aktiviraju prepaid broj, kao poseban poklon od mt:s-a, dobiće 100 sms poruka. Potra?ite praznični paket na svim prodajnim mestima prepaid kartica mt:s." ![]() Sutra idem po nekoliko komada, dok se ne proda, jer je stampano u samo 300.000 komada! Mislim, super poklon za sve meni drage i ohoho simpaticne ribice ![]() Eto, zahvaljujuci disku druga Zdravka, bice sexa ovih dana ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Ma znam... bio bih podstrekac i saucesnik u zlodelu
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Ne bih da se zalecem u osudama Colinog albuma!
poslusajte malo pazljivije ceo materijal ( mislim produkcijski). |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Press Rec. / Uuu La La La Album | PR Music | Promocija radova | 0 | 22-06-2009 12:44 PM |
Fenomenalan album!!! | Eeva_r&b | Razno | 11 | 07-03-2009 12:32 PM |
The best album covers !! | sRce | Pricaonica | 21 | 10-04-2008 12:14 AM |
NiN novi album | Dushan_S | Razno | 5 | 21-02-2007 09:31 PM |
Treci album | Mogli | Vlado Georgiev | 1 | 25-02-2005 12:09 PM |