|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#22 | ||
banned
|
![]() Quote:
![]() Quote:
dynebolic i x64 studio, imas linkove u ovom tredu i u jos jednom koji sam tako naslovio. boggy, instalirao sam ubuntu upravo zbog te jednostavnosti u startu, ali mi njegova namena nije bila za audio, vec samo za one tutoriale koje pisem i za grafiku koja ide uz to, tako da nisam hteo da se bakcem preterano. Probao sam onaj Dynebolic, i posto u njemu sve radi, on mi je za audio. Ali sam mislio cisto samo da probam kako funkcionise OSS, posto mislim da od drajvera na novijim linuxima, zbog peripetija oko patenata, radi samo ALSA kao slobodno resenje. a sto se tice toga humaniji ![]() nema veze, videcu da li postoji neko resenje, ili cu u krajnjem slucaju, kada uzmem novi hard disk, pokusati sa nekom od distribucija koju si preporucio... Ako imas vremena, probaj ovo: http://www.beryl-project.org/ ili makar pogledaj slike ili animacije ![]() hvala |
||
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Linux? | Lipkran | Audio Software | 5 | 27-10-2009 07:52 PM |
MR816 CSX - Advanced Integration DSP Studio | Maiv | Computer Hardware | 4 | 05-09-2008 03:41 PM |
... The Sound! | Bitch | Vlado Georgiev | 1 | 23-02-2005 08:42 PM |