|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Imam ovu karticu vec 3 godine, i s obzirom da radim demo snimke, isl. zadovoljan sam njom. Medjutim, sve ozbiljniji zahtjevi za snimanje tjeraju me da kupim nesto ozbiljnije sprave. Prvi u nizu bio bi project mix. Razmisljam se o prodaji ove karte pa bih volio da mi neko kaze svoje misljenje o njoj i pomogne mi oko formiranje neke realne cijene. Karta je u odlicnom stanju. Iz studija nije izlazila i vise od 4 kanala nikad nisam koristio.
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
uff...imao sam 2 takve kartice, koliko mi se cini ona se vec dugo ne proizvodi, nema balansirane ulaze, jedan ili 2 xlr inputa... ne verujem da mozes uzeti vise od 150eur za nju
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
jeste, to je ta kartica. Imam digital i analog kartu u kompjuteru i rek dio.
![]() |
#4 |
Banned
|
![]()
ja sam vidio na netu, mada je nema inace u proizvodnji, da se moze kupiti za 390e....
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Line 6 Tone Port UX2??! | emindedic | Computer Hardware | 7 | 15-09-2009 08:42 PM |
Line 6 Tone Port ! | Gulanfer | Gitarska Produkcija | 12 | 20-07-2006 02:55 AM |
Nuendo/SX MIDI port | SandRob | Audio Software | 61 | 25-11-2003 10:18 PM |