|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#91 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() jebiga, treba imat nekoliko kvalitetnih mikrofona pa lijepo biras ![]() samo, sta kad se ne mozes odluciti? eci peci pec? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() nakon toga slijedi pogled slican ovom sa tvog avatara! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
hahahahaha to je nakon toga, kada te pevac prebije ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#97 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Ehhhhh, znam o cemu pricash ![]() Viva La Balkan ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Moderator
|
![]()
thread sam "zalepio"... da se ne zagubi
pozdrav bogi
![]() |
#99 |
Senior Member
|
![]()
po mom misljenju ovom vokalu lezi najvise br. 2 > Brauner
za sada imam zelju da ga posedujem, ...videcemo ![]() sjajan test! svaka chas' ko je pevao? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Moderator
|
![]()
hahahh.. izuzetan test.. stvarno... mada, malo mi je mozak ispran sa ovim "talk to me"... peche me mozak od toga..
![]() e, sad.. 'vako.. moj problem je shto sam do danas hteo da mi sledeci pazar bude kvalitetan mic (imam akgC3000b ![]() SE Gemini Neumann u87 (jebem mu, nema se para pa sam hteo neshto kredeno :smajlikojinevinotrepce ![]() ![]() AKG C414 (radio na njemu, i jako je dobar mikrofon.. samo shto je prilichno "hladan".. bar po mom nekom mishljenju.. super je za neke trube i 'armonike i tako te fekalije, al uz malo eq-a, kompresora, reverba super zvuchi.. a ja uzimam mic da ne moram da se drndam toliko..) ![]() Razmishljao sam o Rode Classic-u ali kad sam video cenu, bacio sam peglu.. ![]() Sad mi je i ovaj Brauner upao u uho.. pa malko pizdim.. ![]() sad cete, verovatno, da mi preporuchite josh koji mic.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Test Mikrofona | Oggy | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 33 | 10-12-2013 02:13 PM |
Test Mikrofona part 2 | Bitch | Audio Produkcija - Tehnike | 32 | 23-05-2009 09:16 AM |
test mikrofona, srednja klasa, velike membrane | OFF | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 8 | 06-01-2008 10:29 PM |