Quote:
Originally Posted by Oggy
E, a sad sam ja malo u nedoumici. Ja sam ga probao pre neko vece i moja prva impresija je bila "WAUUUU!!!"
I svirao sam tako neko vreme cackkajuci one parametre i pedale, menjajuci mikrofone i sve...
A onda sam uradio bypass... I onda sam se skenjao. Odjednom se bas POVECAO. Generalno, moja gitara najbolje radi clean, tj bez procesora. Zbog istog razloga sam svoj bass procesor poklonio kad sam sa Precisiona presao na MM. Kod Fendera mi je on popravljao zvuk, a kod MM mi kvario i usitnjavao.
Jedino cega se ogradjujem je to kako sve sa Ampegom sedi u mixu, jer nisam probao da ga snimim, ali na "uho", prvo me je kupio, a onda razocarao (ne bas u grubom smislu, ali ipak mi je bolji clean).
|
hmm, zavisi od toga sta ti treba... moj utisak je da radi bas kao pojacalo... ne mogu direktno da uporedjujem posto sam ne posedujem ista, ali sam svirao na (od ovih ponudjenih) 3 pojacala i 2 kutije... to je uglavnom to... mislim, svako pojacalo usrednjuje zvuk donekle, sto je i dobro u (uglavnom) bottom-heavy zanrovima muzike (u kojima se ova pojacala uglavnom i koriste)... mada, ja ponekad koristim zvuk sa pojacala + DI, gde mi DI daje najdublje frekvencije...