|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#12 |
Pro Member
|
![]()
Ja sam isto bio instalirao Garitan Jazz bIG bAND,i on sa sobom vuce njegov kontakt player...Isti taj problem sam imao dok nisam izvalio to sa wheelom..Medjutim nije bilo jasno zasto pojedni instrumenti mogu da se sviraju samo u jednom tonu...Hocu reci konkretno duvacka sekcija...kad odsviram neki akord na klavijaturi cuje se samo jedan ton:o,i na kraju sam ga deinstalirao i sad koristim Best Service Chirs Heins Horns za duvacku sekciju,s tim sto imam problem jer mi za pojedine boje kaze "not enough physical memory,system is getting low" isti taj problem imam i sa East West Boesendorfer Grand Pianom,ni jendu boju nece da mi ocita....Masina mi je AMD Atholon(tm) 64 Processor 3000+,1.81 GHz sa 1 GB RAM-a...POMAGAJTE
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Ljudi pomagajte... | Hepek | Audio Software | 6 | 29-07-2009 07:40 AM |
Ljudi pomagajte! | Danny Lou | Audio Software | 5 | 08-07-2009 12:11 PM |
ljudi | Arthur | Denis Mujad?ić a.k.a. Denyken | 2 | 29-04-2009 09:44 AM |
Ljudi pomagajte | silicon science | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 11 | 06-09-2007 07:13 PM |