Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Razno

Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 03-12-2006, 08:05 PM   #11
puRe
Administrator

puRe's Avatar

Default Re: Naajljep?i komentar za va?a djela?

Quote:
Originally Posted by ANITA
Pure.... daj izvuci one recenzije koje si ti imao za svoj cd ili nesto!! Naravno, one najljepse i najbolje! Ili meilic neke zgodne djevojcice koja te obozava.
obicno se najvise odusevim komentarima koje sam dobio uzivo (posle nastupa/live seta/cega vec...).....

nasao sam ovaj isecak sa sajta jedne americke radio emisije....pozelim da uzmem da slusam sopstveni album

Old 03-12-2006, 08:09 PM   #12
ANITA
VIP Member

ANITA's Avatar

Pure.... komentar je uuu ?e?ote!

E da... daj reci, jel slusas kad svoje stvari? Ili jesi li ih slusao u vrijeme kad ti jos nisu dosadile (od 1768 slusanja...)? Da li ti je tvoja glazba imala nesto za dati kada si bio u ulozi slusatelja ili je tvoja glazba "samo" tvoj izraz koji nemas potrebu upijati natrag?
ANITA is offline   Reply With Quote
Old 03-12-2006, 08:09 PM   #13
ANITA
VIP Member

ANITA's Avatar

Pitanje vrijedi i za ostale, ofkorsno.
Old 03-12-2006, 09:36 PM   #14
puRe
Administrator

puRe's Avatar

slusam, samo ne odmah posle stvaranja......."ostavim" par dana da stoji pa onda drugim usima slusam

ako je album u pitanju (gore sam pricao o pojedinacnim stvarima) onda, proporcionalno tome, duze pravim pauzu.......obicno mnogo vise cenim ulozeni trud posle te pauze.... (tj. mnogo se vise odusevim )...
Old 03-12-2006, 09:41 PM   #15
ANITA
VIP Member

ANITA's Avatar

Quote:
Originally Posted by puRe
ako je album u pitanju (gore sam pricao o pojedinacnim stvarima) onda, proporcionalno tome, duze pravim pauzu.......obicno mnogo vise cenim ulozeni trud posle te pauze.... (tj. mnogo se vise odusevim )...
Ista stvar i kod mene! A tak se sup er odu?evit svojim radom... Ja vec dugo nisam.
Old 03-12-2006, 11:12 PM   #16
OFF
Pro Member

OFF's Avatar

Najpametniji komentar mi je dala majka, koja je slusala jednu moju psihodelic kompoziciju
- A cemu ti ovo sluzi?

A najlepse mi je prosao mix jednog zanimljivog benda (mathership orchestra). Nadjem hvalospeve na netu, stranica diskomera Studija B - bend - otkrice 2006, produkcija, daleko iznad srpskih standarda

E, sad...............
Old 03-12-2006, 11:41 PM   #17
Arthur
MAO

Arthur's Avatar

Quote:
Originally Posted by OFF
Najpametniji komentar mi je dala majka, koja je slusala jednu moju psihodelic kompoziciju
- A cemu ti ovo sluzi?

A najlepse mi je prosao mix jednog zanimljivog benda (mathership orchestra). Nadjem hvalospeve na netu, stranica diskomera Studija B - bend - otkrice 2006, produkcija, daleko iznad srpskih standarda

E, sad...............
Ovo mogu i ja potvrditi, jerbo sam dobio promo disk od pomenutog benda.. prvi utisak (ne znajući da ga je radio starac od stotinu leta) je bio upravo to.. strano... skupo i odlično upakovano... osećaju se mali kompromisi u usnimku (koje je bend sam organizovao), i da je to kompenzovano veoma dovitljivim mixem.. Fakat je da bend u startu ima inteligentno rešene aranžmane, što ne umanjuje finalizaciju, koju je u zemlji Srbiji tako lako usrati... ko je zainteresovan može ih čuti i online na www.popboks.co.yu u sekciji scena, ime benda je Mothership orchestra...
Arthur is offline   Reply With Quote
Old 04-12-2006, 12:06 AM   #18
OFF
Pro Member

OFF's Avatar

Hvala, hvala
Old 04-12-2006, 09:30 AM   #19
sasaristic
Senior Member

sasaristic's Avatar

Quote:
Originally Posted by OFF
Hvala, hvala
Cestitke i sa moje strane za tvoj deo posla, muzika je takodje i vise nego ok(cestitke momcima iz benda)....ali....ritam sekcija je na trenutke stravicno kilava..nema gruva nema cvrstine , preciznosti...steta....a i da ne zaboravim...opasno ti ispala ova fora sa vokalom na pocetku t.s.k.h.

Last edited by sasaristic; 04-12-2006 at 09:33 AM.
sasaristic is offline   Reply With Quote
Old 04-12-2006, 12:28 PM   #20
Arthur
MAO

Arthur's Avatar

Quote:
Originally Posted by sasaristic
Cestitke i sa moje strane za tvoj deo posla, muzika je takodje i vise nego ok(cestitke momcima iz benda)....ali....ritam sekcija je na trenutke stravicno kilava..nema gruva nema cvrstine , preciznosti...steta....a i da ne zaboravim...opasno ti ispala ova fora sa vokalom na pocetku t.s.k.h.
mislim da je to do samog benda, tojest do samog snimanja, jer su meni na poslu, u zivom televizijskom snimanju, bili dosta ritmicno konkretniji..
Arthur is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules