|
|||||||
| Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#9 |
|
Senior Member
|
dva put sam ga imao, prvi put kada je izasao a sad skoro sam ga zakacio u nekoj trgovini ... nije dugo ostao kod mene .. sta je dobro u micro Q? ..skoro nista ... jeftin plugin zvuk , srtavicno los user interface ...
cak Wakdorf XT je bolji u emulaciji analognih zvukova ... inace cenim Waldorf , posedujem XT i Pulse Plus , nameravam kupiti Microwave 1 V2. mozda cak i Wave , ali Micro Q je jedan od najgorih sintisajzera koji sam imao ... veoma tanak i plastican zvuk , mod matrix je solidan al dzaba kad je sam tanak ... iritirajuci operativni sistem , zbunjujuce kontrole, ocajna izvedba , knobovi su real shit .... navodno isti soundengine kao kod Q i Qrack(nista nisam mislio lose ) , u Waldorfu su navodili da 90% Q sounda moze i Micro Q da odradi ...ako hoces povoljno VA sound nadji Nordlead 1 Virus A ili ako se ima za Nord dvojku ... |
|
|
|
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|