|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Member
|
![]()
Vredi dve gajbe piva!
Dodatak, jedno ime za metal bend: ChösTöLömiYä.
"The artist looked at the producer/ The producer sat back/ He said, 'What we have got here/ Is a perfect track/ But we don't have a vocal/ And we don't have a song/ If we could get these things accomplished/ Nothin' else could go wrong'." Last edited by Rocket Roll; 29-11-2006 at 08:42 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#23 |
Pro Member
|
![]()
ruzmarin ! :]]]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Member
|
![]() ![]() ![]() No @no je zakon! ![]() ![]() ![]() ![]() je, ovo sa engleskim imenima...nikad ne funkcionira...Flexible Frame, Drinking Skull...odmah nekako predodređeno na propas'..... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Pro Member
|
![]()
Probaj sa imenima klasicnih likova
Volfgang (amadeus vec ima) Sebastijan (sve po Vuku) ... ili recimo "Uzzo", pa kad na TV-u kazu Uzo i pokazu na Vas vi kazete: "nismo mi majke mi, al' ce da vratimo ako treba"
![]() |
#26 |
Banned
|
![]()
Bolje zvuci Uzi ili mozda Kalibri ,ali ovo za deciji hor (ovog drugog se dosetio drugar).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Pro Member
|
![]()
Meni nikako nije jasno to kad neko pita za ime benda, ili rešenje za omot ili ime za pesmu i slično... negde je logično pogledati u literaturi koju voli osoba, u filmovima koje voli, u pesmama bendova i pojedinaca koji za njega nešto znače. Mislim da je negde (naravno neke stvari bi bilo dobro ispoštovati to je sad druga priča) kod uslovno "Umetničkije" muzike bitno da se sam čovek oseća dobro uz to ime i da to ima njemu smisla. Baš bih se glupo osećao da mi bend nosi ime koje mi je dao neko sa foruma na netu, tek onako. Pa kao, svidelo mi se. A onda i koji je žanr muzike? Kakvi su ljudi koji bi to slušali, kakvo bi se njime dopalo? To "gažersko studijski" mi nije sasvim jasno kao definicija
![]() |
#28 |
Banned
|
![]()
Ma lik je dao predlog Vetar I Dobrota i oko toga cela prica
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Denyken kao gitarist/član benda | Reinhardt | Denis Mujad?ić a.k.a. Denyken | 9 | 08-04-2009 06:32 PM |
Ime benda - opet | OFF | Pricaonica | 31 | 11-11-2008 07:15 PM |
Umjetničko ime/ime benda/nadimak | ANITA | Razno | 22 | 14-11-2007 03:42 PM |
Ime benda | Mogli | Razno | 14 | 30-11-2006 11:28 PM |