|
Produkcija Elektronske Muzike Sve sto vas interesuje u vezi produkcije elektronske muzike, modernih zanrova i pravaca: |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 | ||
Pro Member
|
![]() Quote:
Quote:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Pro Member
|
![]()
TATA je ubedljivo Microtech Geffel M930...za 800 Evra. Toliko je precizniji, neutralniji u basu i visokim, karakterniji u srednjim da U87ai moze da spakuje.
I sam imam U87ai dva komada i ponekada se pitam zasta dadoh pare ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Pro Member
|
![]()
Da se vratim na temu: Ako imas kintu kupi Brauner Phantom ili Geffel M930 i ako mozes da nadjes CAD Equitek E-350, odlican mik za malo para.
Ja sam prosle godine snimao Redman-a kada je bio u Svajcarskoj za NG i na njegovom glasu je CAD Equitek E-350 zvucao odlicno, ako je to dobra referenca za tebe... |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Moderator
|
![]()
Manley, si probao Brauner fantoma?
Mene sve tako nesto mami... Ako je dobar, nije mnogo para
![]() |
#25 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() uradio sam test mikrofona....U87ai protiv duplo jevtinijih, 3 puta jevtiniji i 10 puta jevtiniji SE 2200.....sledece nedelje postavljam pa ces cuti. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#27 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
@OFF
Ma bjezi od SM57 na rap vokalima!! Ni u ludilu!! Poanta tih rap vokala je da tu bas treba mikrofon koji dobro prenosi tranzijente, da je brz i detaljan. Meni je jedini dinamicki koji je to uspio Sennheiser 441 (iako nisam probao Shure SM7 i Ev RE20 koji su tu negdje po detaljnosti). Uglavnom, idi na kondenzatorski mikrofon svakako (osim ako ne urlaju ko konji, onda moze dinamicki...ali samo ako stvarno urlaju preko 140 SPLa). Ja imam Brauner Phantoma i do jaja je! Kod rap vokala su jako bitne tri stvari - pop filter, udaljenost od mikrofona i dobra kompresija! A mikrofon onda moze biti bilo koji kondenzatorski (pricamo naravno o tim "budget" kategorijama kvalitete).
![]() |
#28 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Hvala, ja bas nemam pojma o rap-u ![]() A, reci mi, posto nemam priliku da probam taj brauner, kakav je u poredjenju sa AKG c414 , tu su po ceni......
![]() |
![]() |
#29 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
ko ce ga znati Last edited by Manley; 30-11-2006 at 01:02 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Vest: Voxformer - Plugin za Vokale i ostalo... | dejankuki | Audio Software | 0 | 19-03-2009 11:12 AM |
mikrofon za vokale | nunuk_t2L | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 13 | 06-05-2007 12:32 AM |
Kako obraditi vokale??????? | samplemaniac | Audio Produkcija - Tehnike | 42 | 17-08-2004 10:46 AM |