|
Produkcija Elektronske Muzike Sve sto vas interesuje u vezi produkcije elektronske muzike, modernih zanrova i pravaca: |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
sad bas htedoh da prokomentarisem......... aj' da si rekao ravan, sterilan....... (tako ga ja dozivljavam, posebno srebrni). Zlatni su malo karakterniji
![]() |
![]() |
#13 | |
banned
|
![]() Quote:
ako se stavi u grlo, onda... ![]() Sve zavisi od izvornog glasa, treba probati sve , nema pravila i nema najboljeg... pravilo je samo jedno: trash in - trash out ps: Izvin'te, nisam mogao odoleti.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Pro Member
|
![]()
Ma kako nije debeo? Kupi niske frekvencije kao lud...
Koristio sam ga vise puta i na tudjem, i na svom glasu, mada uvjek u istom studiju i uvjek na RED preampu (koji usput obozavam). E sad dal je to do te kombinacije pojma nemam? Daleko od toga da kazem da je akg "kanta" debeo. Naprotiv Znaci snimam lika koji ima mnogo debeo, mastan i dobar glas na njemu i vrh. A na drugom liku iz benda koji ima poprilicno "krestav" glas dobijem neke prepumpane neprirodne nize frekvencije koje su me smarale mnooooogo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Sve to o cemu pricas nema veze s 414-icom! E sad, budi precizniji o kojoj pricas... A U87 je sve samo ne TATA, znaces ako si imao srecu da probas jos Neumanna. Ali ima neku svoju slinu, koja ga cini najuniverzalnijim! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Pro Member
|
![]()
mislite da je bolja varijanta uzeti neki koji nema tube u sebi pa preko preampa u kartu ili kako? eh sad, sa kojim parametrima...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Neznam tacno jel C ili koji. Znam da je 414, i tako sam ga dozivio. Nazalost nemam iskustva sa Neumanima previshe, ali mogu reci da je u87 mikrofon koji mi se najvishe svidio od svih kojim sam radio. I da mu nisam nasao neku zamjerku. ETO! Mozda je to do toga sto je u tom studiu vocal room 1.5m sa 1.5m (adaptiran mali wc) ![]() Last edited by Rhino; 29-11-2006 at 06:10 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Pro Member
|
![]()
Meni se najavljuju neki reperi za snimanje........ probacu sa sm57, zivo me zanima kako ce da legne
![]() |
#19 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#20 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Vest: Voxformer - Plugin za Vokale i ostalo... | dejankuki | Audio Software | 0 | 19-03-2009 11:12 AM |
mikrofon za vokale | nunuk_t2L | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 13 | 06-05-2007 12:32 AM |
Kako obraditi vokale??????? | samplemaniac | Audio Produkcija - Tehnike | 42 | 17-08-2004 10:46 AM |