|
Gitarska Produkcija Snimanje, procesiranje, miksanje gitara - potrazite pomoc ovde |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]()
Interesatno. Znaci problem je u emulaciji kutija
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Inače nije samo stvar u kutijama, lampe u power-amp-u itekako imaju svoju ulogu, kod lampa?a.
![]() |
![]() |
#13 |
Junior Member
|
![]()
jesam par puta i nisam zadovoljan.
Last edited by Dushan_S; 20-10-2006 at 02:07 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
MAO
|
![]()
danas sam fore radi, isprobao gitar rig simulaciju kutija, na signalu snimljenom sa peavey 5150 iz linijskog izlaza... snimao sam ga inače normalno, sa mikrofonom, al sam probe radi snimio i linijski, pa da se poigram.. mogu vam reći da je posle 10minutne borbe i igre ekvalajzerima i kompresorima signal sa mikrofona odneo pobedu... znam, mnogima je to logično, ali mene je zapanjilo šta se sve može dobiti iz simulacija kutija... konkretno, na ovom albumu će biti jedna pesma koja će biti snimljena na taj način, jer iziskuje programing bubnja za koji sad nemam vremena, a ostajemo bez termina u studiju u kom snimamo.. iz tog razloga sam večeras isprobao tu kombinaciju (jer pojačalo uvek možemo da donesemo u moj atelje), i mogu reći da se nimalo ne plašim
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Pro Member
|
![]()
Probaj mo?da bolje sa impulsima umesto guitar rig simulacije kutija. Fora je ?to mislim da kod guitar Rig-a simulacije ne poku?avaju da dočaraju kako power amp utiče na zvuk, dok mislim da je gomila ljudi radila impulse kroz pojačalo na neutralnoj postavci pa bi ti to mo?da radilo bolje.
![]() |
#16 |
Member
|
![]()
Bas sam jutros isprobao marshall JMP (lampas) direktno u kartu + simulacije kabineta Rig2 i AT2 i onako uljepsano zvuk je goli s**t. Jednostavno A i D u loop-u se neljube nikako
![]()
![]() |
#17 |
MAO
|
![]()
ne znam... nemam impulse kutija, možda mi možeš proslediti.. ovako mi se sviđa što mogu da se poigram sa Air i mic podešavanjima... meni je upalilo... možda je to putanje signala, jer je meni iz peaveya išla prvo u matori predrkani MCI mixer, pa iz njega u RME...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Pro Member
|
![]()
Neke ima? na noisevault-u a ostale ti mogu baciti nego nisam siguran da li imam mail?
![]() |
#19 |
MAO
|
![]()
Primio! HVALA!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Pro Member
|
![]()
Ajd pa javi kakvi su ti utisci!
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
POD X3 live, da li je neko probao? | Mitjovan | Gitarska Produkcija | 0 | 02-02-2009 02:38 PM |
Je li neko probao? | dvuckovic | Computer Hardware | 5 | 08-01-2008 06:08 PM |
Jel probao neko??? | Manley | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 22 | 24-08-2006 09:25 AM |