|
|||||||
| DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Member
|
Hvala. Toliko se zurim postat svoj problem da nisam pravo popunio profil.
Zagreb je. Znam ja da se kolje a i nisam ?krt, dapače evo suha zlata samo da netko dođe i da zna ?to radi i da stvar konačno proradi. Za sada rade dva IT-evca na tom problemu ali znate kako je s njima: dobit ih na 2-3 sata..... Sound karticu sam bio i uklonio i deinstalirao. Powercore jest ovaj put bio IRQ 18, ali najče?će se uglavi na 11. Teorija je da to "ne bi trebao bit problem, jer Windowsi automatski assignirasu IRQ-ove i komponente rade unatoč istim IRQ-ovima", kako mi je rekao jedan od njih. ![]() ![]() Pa onda jedan treći mi je rekao da napravim "flash BIOS-a" . Jel bi to pomoglo? Zahvaljujem unaprijed na svakom savjetu uz isprike za profil....već sam lud ot te kartice--........... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Member
|
Evo sad se uspio dić i sve radi bez problema.
Najbolje da vi?e ne gasim kompjuter....ikada! |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Pro Member
|
Quote:
slicno je i sa radom na videu...iako je zvuk uvjerljivo najgora stvar sto se tice real time osjetljivosti... ima na forumu ekipe iz zagreba, mozda ce netko od njih znati nekog upoznatog sa problematikom DAW-a. ja bih ti mogao pomoci da si u splitu a savjetovao bih ti naseg Divinera da si u novom sadu ili beogradu ![]() no u zagrebu ne znam nikog, sorry |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Member
|
Hvala u svakom slučaju.
Evo sad se opet bezuspje?no poku?ava...treći put plavi ekran i restart. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Vibrator
|
jesi li probao sa ubacivanjem u drugi pci slot?
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Member
|
Ne samo to, nego sam izvadio EMU 1212 PCI, deinstalirao je i onda ubacivao Ppowercore na 1, 2 pa na 3.
Pa onda sam kombinirao sve ?ivo sa EMU : emu na prvom, PoCo na 3, pa PoCo na 1, EMU na 2...... itd, itd... Sve uobičajene stvari su već isprobane ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Vibrator
|
izgleda da ti se motherboard ne slaze sa pocom, ne znam da li je to zato sto je sli...
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Member
|
pa kvragu, kupit ću drugu ploču, ako treba.... preporuke?
|
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|