|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Jel ima neko taj koncert na DVD-u sa Tadicem?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
SuperModerator
|
![]()
...fino su zaista svirali... bas ih veceras krecem mixati za 5.1 DVD... snimali smo Spens visekanalno pa ce biti DVD...
...rental ozvuke je radio Berar, a tonac je navodno bio njihov, ja sam bio dole u staffu kod video bima, i bilo je OK, nista extra, nisam primetio mumlanje... Savo ne znam gde si ti tacno bio, ali nisam primetio... moguce... setao sam se da checkiram sektore ![]() ![]() pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Tonac je njihov .... inace je moj prijatelj i izuzetan je studijski tonski inzenjer .... ako je ton na koncertu bio los , mozda live nije njegova jaca strana ????
Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Sve sto se tice tona ne koncertu, nema veze sa ljudskom faktorom.... Ozvucenje je glavni krivac, po mom misljenju. Kad ce taj DVD da bude u prodaji. Ja sam kupio na izlazu DVD sa koncerata iz Makedonije. Mislim da je publika u NS bila bolja. Kao i rasveta....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Dosta ljudi sa kojima sam prichao deli isto mishljenje..pogotovo kada je sviran kontrabas..
Flauta super zvuchi, a josh vishe mi se svidja onaj lead sound...ma skroz super..i svirka i izbor zvukova.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
SuperModerator
|
![]()
...ne kazem... imati izdefinisan bas i ravnomeran, na spensu, je ozbiljan poduhvat (pa mislim u svakoj sportskoj hali je to problem, ako nije gradjena prema nekim akustickim pravilima...) ... to je ta prica sa motifom... dosta upotrebljivih i isproduciranih preseta... nije debeo kao Nord ili Kurz, ali vrlo zahvalan za live, pa i za studio...
...ne znam kad ce biti DVD, kad budem imao informacije, javicu se ![]() pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Novi RME! | Maiv | Computer Hardware | 5 | 04-03-2009 04:16 PM |
Novi Mix | DaBear | Zoran Vračević - Vrač | 101 | 07-10-2006 11:08 PM |
novi stylus , novi battery | markoni | Audio Software | 5 | 14-11-2004 01:51 PM |
Novi SIR v1.005 | puRe | Audio Software | 10 | 13-02-2004 11:27 PM |