|
|||||||
| Gitarska Produkcija Snimanje, procesiranje, miksanje gitara - potrazite pomoc ovde |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Pro Member
|
Nisam ga probao jer necu da skidam 30MB
zbog 10 dana a imam dial-up.Ali sada je sigurno lakshi za crackovanje jer radi kao demo bez dongle-a,tako da svashta moze da se uradi. Ochekujem da ce biti razbijen uskoro. A kako tumachite taj potez IK-a da ga daju kao demo bez ikakve zashtite u full packu samo sa vremenskim ogranichenjem odnosno da nije vishe potreban dongle? |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
Mozda su ga se naprodavali koliko su mislili i mozda pripremaju nesto novo, a ovaj stari "daju" u siroke narodne mase. Ipak im je to dobra reklama.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Pro Member
|
Probah ga, i definitivno je najbolji softsim, bolje mi radi od GR2, manje sinteticki. Sve do većih količina distorzije je ok, ali higain... Korz presete sam samo pro?ao i nisu ba? za odu?evljenje, a čačkao sam ovako dobio neki rezultat, i mo?da neko layer-ovanje različitih karaktera da ne?to ?to je onako. Ali definitivno se NE PONA?A blizu high gain pojačala. Odmah u startu nema dovoljno gain-a. Ne zato ?to sam manijak pa mi treba ?to vi?e distozije nego, kada se gain svuče na nekom pojačalu kakva su emulirana ovde na pola (i ?to je crnjak i na POD-u) dobije se dovoljno distorzije, ali definicija, a kad se doda jo? malo ton počinje da peva za solo. Ovde na 12 sati nema ni pola od potrebnog gain-a a kad se doda dovoljno, zvuk postaje nekako nekontrolisan i fuzzy, a solo gitare zvuče kao flauta kroz distorziju. Takođe se ne pona?a specijalno prirodno, nego kao distorzija pedala kroz EQ i simulator kutija.
Al ajd, mislim da bih mogao da snimim neku poluprljavu ili clean gitaru sa njim, i ostavim za album, bez ikakve frke. Ima manje tog nekog kartonskog momenta nego GR2, i definitivno je mnogo mnogo bolje od prvog amplitube-a.
|
|
|
#4 |
|
Pro Member
|
Eto moje prognoze su se obistinile:RAZBIJEN JE!!!
Kakav glup potez iz IK-mlatimudie,ko zna mozda nam spremaju trojku
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
|
imam ja amplitube 2...., ******..., malo nije optimizovan , srce dosta..., malo je bolji zvuk..., njshta sad to ekstremno nije novo ..
/moderator izmenjeno zbog pravilnika o pirateriji www.rumski.com/forum/showthread.php?t=7939
so long and thanks for all the shoes Last edited by lesha; 22-11-2006 at 11:06 AM. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Member
|
Dalo bi se nesto izvuci od dvojke kombinacijom dva ampa i kabineta. Evo jedan test snimak - link
|
|
|
#7 |
|
Pro Member
|
Ej, nemoj da se ljuti? (kao vidi sad ovaj ?to me polio kakom), ali u čemu je trip sa ovim snimkom? Zvuči kao da svira? ritam gitaru na neck magnetu, ili kao da ne?to drugo nije u redu sa gitarom. Kako ide? u karticu?
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|