|
Obavestenja Informacije, pravila ponasanja i novosti vezane za sajt www.rumski.com |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Slucajno prelistajuci listu clanova foruma, uvideo sam da osim mene, postoji i jedan drugi clan koji ima isti nick : pulsar 2, ali je on to napisao velikim slovima : PULSAR2.
Da ne bi doslo do zabune, redno bi bilo da neko promeni nick, jer nije dobro postojati dva clana sa istim nickom, pa makar razlike bile samo u upotrebi caps loock-a. Posto sam ja (pulsar 2) stariji clan, mislim da imam prednost nositi ovaj nick, a moj kolega i "imenjak" iz foruma (PULSAR2), promeniti isti, ako mu to ime nije toliko vazno... Bez ljutnje, naravno. Pozdrav, pulsar 2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
VIP Member
|
![]()
Slazem se da bi trebalo promjeniti nick.... bude to vec netko, ja ne znam ni kako se to radi, a moram i spavati.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Anita, vjerujem da si sad budna. Raspitaj se pa rijesi ovaj problem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vibrator
|
![]()
samo admini imaju mogucnost menjanja nickova.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Nego, ja vise nisam admin vec samo super-moderator i pojma nemam mozemo li mi to. Prije koji mjesec smo mogli jer sam promjenila Oggyju pod-naslovcic avatar i signature (od tud njegov sadasnji signature) u kompi sa "najlosije ocjenjenim moderatorom.. haha", ali mislim da nick ne mogu mjenjati. A i ako mogu, ne znam. Daj pliz javi divineru ili pureu (puretu, pure... sto?, kako to gramaticki ispravno reci?)... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |