|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#12 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
...... na koja zracenja mislis ???? Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Vibrator
|
![]()
elektromagnetska
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Moderator
|
![]()
Upravo.
Kompjuter, zvucnici, pojacala, trafoi, struja... Ljudi oboleli od kancera prvo sta moraju da eliminisu iz svoje blizine su ove stvari. Naravno, da ovo ne bi preslo u thread "paranoja", ipak to zavisi od samog imuniteta organizma, naslednog faktora i jos mnogo stvari, ali da sprave zrace- zrace.
![]() |
#15 |
Ivan Lekic
|
![]()
Ja sam 2 godine spavao u studiju i to je najveca greska koju sam napravio .. Prostorija gde se sprave ne gase,i kad je napolju jako hladno u studiju da umres od toplote koju proizvode upaljeni uredjaji.. prostorija gde se dnevno popusi i do 200 cigareta,prostorija koji taj dim upija .. e ja sam tu spavao .. radim,radim .. pa mi toliko tesko da legnem u normalnu prostoriju za spavanje vec zaspim na krevetu u studiju sa sve upaljenim spravama .. i jednom posto sam imao veliko snimanje i trebalo je da smestim dosta ljudi sa kojima sam radio vecina je htela da spava u studiju a ja onda u spavacu sobu .. meni je takav san bio,tako sam se dobro osecao kada sam ustao da sam jednostavno shvatio koliko sam narusio zdravlje spavajuci u studiju .. od tada nikada vise nisam ni pridremao u studiju .. Ozbiljno shvatite ovo .. inace .. necete dugo!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Moderator
|
![]() Quote:
pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#17 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Ko ima halogenu rasvetu u sobi, ili neka upali baterijsku lampu,... videce koliko toga ima. pozdrav bogi
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Azmafon(Zvucna izlolacija) | STUDIOTON | Dizajn i konstrukcija studija | 23 | 10-12-2013 08:09 PM |
azmafon u beogradu | yoloko | Dizajn i konstrukcija studija | 30 | 08-04-2010 12:09 PM |
Azmafon ili??? | akordeonista | Dizajn i konstrukcija studija | 1 | 21-09-2009 06:33 PM |
Azmafon - Novi sad | MHz | Dizajn i konstrukcija studija | 3 | 05-06-2009 08:05 PM |